Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA. Despre ce este vorba (document)

ro

31 Jul, 2020 00:00 3630 Marime text
 
  • Omniasig Vienna Insurance Group SA va furniza servicii de asigurare CASCO Societatății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA
  • Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a încheiat un contract de furnizare servicii de asigurare CASCO. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Contract subsecvent (acordului cadru nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de asigurare CASCO pentru Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA este Omniasig Vienna Insurance Group SA. Valoarea contractului este de 4.338 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 16.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Contract subsecvent (ACORDULUI CADRU nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Director General –Artagea Bogdan-Ionut Director Economic – Acatrinei Horia-Mihail Director Operational –Suta Nicusor Director Dezvoltare –Moldoveanu Anca Director Tehnic –Zamani Gheorghe Director Resurse Umane si Juridic – Irina Petronela-Sargu Control Financiar Preventiv – Sinorchian Simona-Liliana Membrii AGA- Petcu Ramona Zena, Metes Calin Adrian, Ionescu Mihail-Victor, Clim Mihaela Membrii Consiliul de administratie – Matichescu Mirela-Florenta, Artagea Bogdan Ionut, Acatrinei Horia Mihail, Florea Razvan Adrian, Vasilescu Constantina, Cantaragiu Secil Givan, Capatina Livia Elena.
 
Firma câștigătoare este Omniasig Vienna Insurance Group SA . 
 

Despre societatea câștigătoare  

 
Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor generale din România, menținându-se constant în topul celor mai mari 3 asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale și agenții extinsă la nivel național.
 
De asemenea, prin apartenența la Vienna Insurance Group (grup de asigurări lider în Austria şi în Europa Centrală şi de Est, cu o tradiție de aproape 200 de ani și rating-ul A+ cu perspective stabile oferit de Standard & Poor's) OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi o stabilitate financiară și o expertiză deosebită, pe toate liniile de asigurări generale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii