Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu DGASPC Constanța. Despre ce este vorba (document)

ro

10 Jul, 2020 00:00 3978 Marime text
  • Instal Service Societate Cooperativă Meșteșugărească va executa lucrări de renovare locuințe protejate de renovare a imobilului din str. Dorobanți nr.31, Constanța aflat în subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța.
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un contract de execuție lucrari de renovare locuințe protejate.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Execuție lucrări de renovare locuințe protejate".
 
Societatea care se va ocupa de  lucrările de de renovare locuințe protejate este Instal Service Societate Cooperativă Meșteșugărească .
 
Valoarea contractului este de 1.424.041 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 10.06.2020.
 

Descrierea contractului

Achiziționarea de execuție lucrări de renovare a imobilului din str. Dorobanți nr.31, Constanța aflat în subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța. Ofertanții vor respecta specificațiile din cadrul caietului de sarcini.

Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătura cu documentația de atribuire este de 9 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitarilor de clarificari în a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Nota: Solicitările de clarificări referitoare la prezenta documentaţie de atribuire se vor adresa în mod exclusiv în SEAP la secţiunea „Întrebări" din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar răspunsurile la acestea vor fi publicate în SEAP la secțiunea „Detalii procedura - Clarificari, decizii la documentația de atribuire” din cadrul anunțului de participare, autoritatea contractantă urmând să nu dea curs solicitărilor adresate prin altă modalitate de comunicare decât cea stabilită.
 
Firma câștigătoare este Instal Service Societate Cooperativă Meșteșugărească.
 

Despre Instal Service Societate Cooperativă Meșteșugărească

Instal Service Societate Cooperativă Meşteşugărească este o firmă înfiinţată în anul 2005, cu sediul social în Constanţa. Asociaţi sunt Iancu Beca - membru cooperator fondator, Ana-Maria Beca - membru cooperator, Pena Roşu - membru cooperator, Anton Roşu - membru cooperator şi Bianca Calangiu - membru cooperator. Administratorul societăţii este Iancu Beca, iar obiectul de activitate al firmei reprezentate de acesta vizează „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de pâine și produse de panificație, patiserie și cofetărie (document)

O firmă din Olt, furnizor pentru Direcţia Generală Asistenţă Socială Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii