Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce achiziție a făcut CFR Călători Constanța de la firma bucureșteană Vectra Exim SRL (document)

ro

22 Oct, 2019 00:00 2517 Marime text

SNTFC CFR Călători SA a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de electrocar necesar SRTFC Constanța. Atribuirea a avut loc la data de 15 octombrie 2019. Valoarea totală a achiziției este de 53.680 de lei. Vectra Exim SRL este firma câștigătoare.


Vectra Exim a luat ființă în anul 1993, cu sediul social în București. Capitalul social este de 90.291 de lei, iar asociat unic este Valentina Simona Deacu. Mihai Cătălin Deacu este administratorul firmei. Activitatea principală a societății constă în comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule. În 2018, firma a avut un profit de 692.490 de lei, un număr de 7 salariați și o cifră de afaceri netă de 4.416.400 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


Citește și:


O firmă din Călăraşi va furniza imprimante pentru CFR Călători Constanţa (document)

CFR Călători, contract pentru servicii de formare profesională, atribuit Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii