Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a cumpărat Unitatea Militară 02049 Constanța de la o societate din București (document)

ro

28 Sep, 2021 21:25 3533 Marime text
  • Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Turbomotoare Comoti va furniza servicii de reparat turbosuflante tip TS5 si TS6 la navele de tip corveta, tanc maritim și fregată pentru Unitatea Militară 02049 Constanța  
Unitatea Militară 02049 Constanța  a încheiat un acord cadru pentru furnizare  servicii de reparat turbosuflante tip TS5 si TS6 la navele de tip corveta, tanc maritim și fregata.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de reparat turbosuflante tip TS5 și TS6 la navele de tip corvetă, tanc maritim și fregată “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor  de reparat turbosuflante tip TS5 și TS6 la navele de tip corveta, tanc maritim si fregata  pentru Unitatea Militară 02049 Constanța  este Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Turbomotoare Comoti
 
Atribuirea a avut loc în data de 24.09.2021.   
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul UM 02049  

1. conducătorul autorităţii contractante: Arava Tănase–Comandant; 2. membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: - Fodor Alexandru –Şef de stat major; - Nanu Emilia – p/Contabil şef; - Balan Andrei Robert – Consilier Juridic; 3. alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: presedinte Rotariu Sorin membri: Florescu Constantin, Stanescu Laura, Chipăilă Marius (membru de rezerva), Chedid Aura (membru de rezervă).
 
Descrierea contractului
 
Servicii de reparat turbosuflante tip TS5 și TS6 la navele de tip corvetă, tanc maritim și fregată
 
Despre Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Turbomotoare Comoti, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul1997 și are sediul social în București.
  
Persoane din conducere sau autorizate sunt   Călin Andra Luiza, administrator/Membru în  Cons. De Administratie,  Decă Sorin Ștefan, administrator, Porumbel Ionuț, administrator,  Prisecaru Tudor, administrator/Membru în Cons. De Administratie, Silivestru Valentin, administrator/Presedinte Consiliu De Administratie, Tudor Tatiana Adriana, administrator/Membru în Cons. De Administratie. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie  .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 75.169.271 lei, profit net de 844.400 lei și un număr de 334 de angajați.

Compania Institutul National De Cercetare-dezvoltare Turbomotoare - Comoti a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.310.799,81 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA, Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias.
 
Societate are un număr de 5 contracte publice și 15 dosare în instanță

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii