Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catering Complet SRL va furniza servicii de catering pentru DGASPC Constanța (document)

ro

21 Sep, 2021 00:00 3003 Marime text
  • DGASPC Constanța a contractat o firmă de catering pentru proiectul „MAI IMPLICAT!MAI INTEGRAT!”.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru încheierea unui acord cadru pentru servicii de catering.
 
Atribuirea a avut loc pe 6 august, iar rezultatul final a fost postat recent, conform licitatiapublica.ro. Acordul cadru urmează a fi încheiat pe o perioadă de 27 luni și are ca obiect prestarea de servicii de catering în cadrul proiectului „MAI IMPLICAT!MAI INTEGRAT!”.
 
Valoarea contractului este de 806.400 de lei, iar firma câștigătoare este Catering Complet SRL.
 

Despre Catering Complet SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Valu lui Traian. Asociați sunt Cătălin Marius Garcea și Cristina Gabriela Garcea, ambii având o cotă parte de 50% din aportul la capitalul social. Cei doi sunt și administratori ai societății. În anul 2020, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 733.310 lei, cu un profit de 187.143 lei. Compania Catering Complet SRL a încheiat 53 contracte de achiziții publice in valoare totală de 393.511,67 lei, majoritatea fiind cumpărări directe.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii