Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a plătit Primăria Constanţa pentru autoutilitara Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă

ro

30 Dec, 2019 00:00 1768 Marime text

Primăria municipiului Constanţa a achiziţionat în sistem leasing operaţional pe 4 ani o autoutilitară tip pick-up 4x4 necesară membrilor Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Constanţa, precum şi personalului care încadrează dispozitivul de evacuare a populaţiei în situaţii de urgenţă, pentru transportul echipei pirotehnice, echipajelor şi motopompelor pe timpul intervenţiilor.
Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 194.496de lei. Câştigătorul contractului este firma suceveană Operaţional Autoleasing SRL.
 

Operaţional Autoleasing SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea Operational Autoleasing SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi deţine puncte de lucru şi în municipiul Suceava, şi în Bucureşti. Capitalul social este de 12.000.000 lei, fiind integral privat. Obiectul principal de activitate al societăţii constă în activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme rutiere uşoare, dar firma desfăşoară şi activităţi de transport etc. De la înfiinţare şi până în prezent, societatea a cunoscut o evoluţie pozitivă şi şi-a diversificat activitatea, ajungând în anul 2013 la o cifră de afaceri de 26.450.000 de lei. Firma Operational Autoleasing este deţinută de două persoane fizice - Rîpan Ion Vasile (89,865%) şi Rîpan Liliana Rita (10,135%). Rîpan Ion Vasile este şi administratorul societăţii.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Citeşte şi:

Primăria Constanţa a cumpărat autovehicule în leasing. Câştigătorii sunt din Suceava!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii