Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartușele de toner utilizate de SPIT Constanţa, furnizate de o firmă din Dâmboviţa

ro

19 May, 2022 00:00 2489 Marime text
  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a încheiat un acord - cadru având ca obiect furnizare cartușe toner necesare printării diverselor documente ce reies din activitatea compartimentelor autorității contractante
  • Valoarea contractului este de 232.900 lei
  • Câștigătoare a fost desemnată societatea Meda Consult SRL din Aninoasa, județul Dâmbovița
  • Compania Meda Consult SRL a încheiat 5.966 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.795.455,22 lei
  • Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Străzilor București, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Galați, Primăria municipiului Constanța, CN ACN Constanța sau Garda de Coastă Constanța
     
 

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a încheiat un acord - cadru având ca obiect furnizare cartușe toner necesare printării diverselor documente ce reies din activitatea compartimentelor autorității contractante (acte de impunere, acte de control, acte de executare silită, acte de plată, contracte de achiziție publică, diverse adrese, istorice fiscale, etc.).

Valoarea contractului este de 232.900 lei.

Câștigătoare a fost desemnată societatea Meda Consult SRL din Aninoasa, județul Dâmbovița.
 
Despre Meda Consult SRL, firma câștigătoare  
  
Potrivit Confidas.ro., Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte.
 
Firma desfaşoară „comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate ". Ileana Cristina Nicolescu este asociat unic al Meda Consult SRL.
 
De administrarea afacerii se ocupă Ileana Cristina Nicolescu și Nicolescu Dragoş Florin. Societatea deține 3 dosare în instanță și 5966 de contracte publice. 

Pentru anul fiscal 2020, profitul net înregistrat a fost de 619.731 lei, cifra de afaceri de 14.051.580 lei şi 3 angajaţi.

Compania Meda Consult SRL a încheiat 5.966 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.795.455,22 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Străzilor București, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Galați, Primăria municipiului Constanța, CN ACN Constanța sau Garda de Coastă Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Meda Consult SRL a obţinut încă un contract de la Primăria Constanţa (document)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii