Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cardinal Motors se va ocupa de servicii de reparații și întreținere a ambulanțelor Renault și Volkswagen ale SAJ Constanța (document)

ro

21 Jul, 2020 00:00 3827 Marime text
  • Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a atribuit un contract de servicii reparație și de întreținere a autosanitarelor marca Renault și Volkswagen.
  • Societatea care se va ocupa de servicii este Cardinal Motors Constanța SRL.
 
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a încheiat un contract de servicii de reparație și de întreținere a autosanitarelor marca Renault și Volkswagen aflate în garanție.
Potrivit descrierii contractului, Cardinal Motors Constanța se va ocupa de servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe pentru autosanitare, conform Caietului de sarcini.
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 168.814 lei.
 

Despre societatea câștigătoare


Societatea Cardinal Motors Constanța SRL a fost înființată în anul 2015, în municipiul Constanța.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 12.000 lei, integral vărsat, compus din 120 părţi sociale, fiecare a câte 100 lei.
Asociații societății sunt Anca Nicoleta Precup, Paul Mihai Nicu Precup, Daniel Eugen Dobre și Raluca Mirela Căpălneanu.
Administratorii firmei care se ocupă cu întreţinerea şi repararea autovehiculelor sunt: Nicolae Bălțățeanu, Paulina Cocoș și Raluca Mirela Căpălneanu.
Pe anul fiscal 2017, societatea a înregistrat o pierdere de 6.196 lei, o cifră de afaceri de 55.595 lei și un număr de doi salariați. În 2018, firma a înregistrat din nou pierdere, în valoare de 62.848 lei, o cifră de afaceri de 78.027 lei și un număr de doi angajați.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
Citește și:

Doi agenți economici vor livra echipamente de protecţie de mare vizibilitate pentru personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

Se caută o firmă de pază şi protecţie pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii