Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Car Top SRL din Piatra Neamţ se va ocupa de cadastrări pentru Regionala CF Constanţa (document)

ro

26 Nov, 2016 10:08 4140 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Compania Naţională de Căi Ferate, prin Regionala de la Constanţa, a atribuit, recent, prin procedură de licitaţie deschisă, contractul de „întocmire documentaţii cadastru pentru obţinere numere cadastrale şi înscriere în Cărţile Funciare locale a bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Transporturilor şi concesiunea CN CF CFR SA şi certificate de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor din domeniul privat al CN CF CFR SA evaluarea acestora şi înscrierea în Cărţile Funciare locale pentru obiective situate pe raza SR CF Constanţa“.
 
Astfel, de serviciile de cadastru se va ocupa societatea comercială CAR TOP SRL, cu sediul social în municipiul Piatra Neamţ. Costul contractului este de 281.000 lei, fără TVA.
 
Cine este CAR TOP SRL?
Societatea s-a înfiinţat în 1994 şi are sediul social în Piatra Neamţ. Firma are un capital social de 200.000 de lei şi se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Unic asociat este Cristian Constantin Cucoară, născut în 1967, la Buhuşi. El deţine şi funcţia de administrator al societăţii, alături de Ion Cucoară, născut în 1940, la Mărgineni.
 
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii