Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calculatoare noi pentru Spitalul Judeţean Constanţa. Ce valoare are achiziţia (document)

ro

07 Dec, 2019 00:00 1673 Marime text

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de echipament de calcul.
 
Atribuirea a avut loc în data de 25 noiembrie 2019, fiind publicat rezultatul pe 5 decembrie. Obiectul contractului de furnizare constă în achiziţia de echipament de calcul. Acesta este compus din: calculatoare (unitate centrală, monitor, tastatură, mouse) - 90 bucăţi, licenţă OEM - 90 bucăţi, licenţă GGk - 40 bucăţi, imprimantă - 30 bucăţi. Valoarea finală a achiziţiei este de 281.940 de lei, iar firma care a câştigat este Stream Networks SRL.
 
Stream Networks SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social este în valoare de 1.100.000 lei. Asociaţi în firmă sunt Elisabeta şi Cristian Breazu, ambii având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Cristian Breazu este administratorul firmei. Activitatea principală a firmei este „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”.
 
Pentru anul 2018, firma a avut un număr de 7 salariaţi, la o cifră de afaceri de 15.935.592 de lei, iar profitul a fost de 38.272 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Acord-cadru între Spitalul Judeţean Constanţa şi mai multe firme. Ce vizează contractul (document)

Ce firmă a semnat cu Spitalul Judeţean Constanţa pentru serviciile de curăţenie şi dezinsecţie (document)

Reactivi pentru Spitalul Judeţean Constanţa. Ce firmă va livra produsele (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii