Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Building Construction Mea SRL asfaltează tot ce prinde prin județul Constanța. Au ajuns cu lucrările și la Murfatlar (documente)

ro

25 Jul, 2020 00:00 4503 Marime text

  • Primăria Murfatlar a atribuit recent prin procedură simplificată rest execuție lucrări privind obiectivul de investiții “Reabilitarea si modernizarea a 26 de străzi”

  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  14.314.840.32 lei, bani pe care îi vor încasa cei de la Building Construction Mea SRL

  • Societatea care aparține unor bucureșteni au câștigat în ultimii ani mai multe lucrări în comune din județ, în special în cele conduse de primari PSD, dar nu numai

 
Primăria Murfatlar a atribuit recent prin procedură simplificată rest execuție lucrări privind obiectivul de investiții “Reabilitarea si modernizarea a 26 de străzi”.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  14.314.840.32 lei, bani pe care îi vor încasa cei de la Building Construction Mea SRL.
Societatea care aparține unor bucureșteni au câștigat în ultimii ani mai multe lucrări în comune din județ, în special în cele conduse de primari PSD, dar nu numai. Este vorba despre comunele Seimeni, Crucea, Siliștea, Bărăganu, dar și în Corbu sau Lumina.
 

Building Construction Mea SRL, în datele Registrului Comerțului 

 
Înmatriculată în anul 2017, societatea are sediul în București. Firma provine din schimbare sediu în alt județ. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
Asociați persoane fizice sunt: Nicolescu Constantin și Alexandru Magdalena-Emilia, fiecare cu 50% din capitalul social.
Administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este Alexandru Magdalena-Emilia. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 338.958 lei, 85 de salariați și o cifră de afaceri de 20.716.788 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 

Citește și:

Străzile din comuna Seimeni, asfaltate de Building Construction Mea SRL (document)


Reabilitarea și modernizarea străzilor din comuna Corbu, realizate de Building Construction Mea (document)

Reabilitarea şi modernizarea străzilor din comuna Siliştea, pe mâna societăţii Building Construction Mea (document)

A fost anunţată societatea care va executa lucrările de construcţie a drumului de acces în Poarta 7 a Portului Constanţa (document)

Ce firmă se va ocupa de extinderea reţelelor de canalizare din localitatea Lumina (document)

Continuă lucrările de reabilitare a conductelor de apă din Bărăganu Iată ce firmă a câştigat licitaţia (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii