Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureştenii de la Eurototal Comp au semnat un contract cu Consiliul Judeţean Constanţa. Ce valoare are

ro

05 Apr, 2019 00:00 3302 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor sale.
 
Achiziţia este împărţită pe 2 loturi, respectiv: 
- lot 1 - Servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa.
1. Sediul Consiliului Judeţean Constanţa din b-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa. 
2. Sediul Consiliului Judeţean Constanţa din str. Mircea cel Bătrân nr.106, municipiul Constanţa.
3. Sediul Consiliului Judeţean Constanţa, aleea Magnoliei nr. 2, bl. L4, municipiul Constanţa.
4. Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii Tomis, str. Nicolae Titulescu nr. 32, municipiul Constanţa.
Lot 2 - Servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa - Pavilion Expoziţional, Municipiul Constanţa.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 754.260 de lei. Câştigătoarea contractului este societatea din Bucureşti care prestează aceste servicii pentru administraţia judeţeană încă de anul trecut. Este vorba despre Eurototal Comp SRL.
 
Eurototal Comp SRL a câştigat anul trecut un contract de peste 500.000 de euro pentru „Servicii de curăţenie a spaţiilor administrative special şi de deservire generală“. Locul principal de prestare este incinta Port Constanţa. Alte contracte ale companiei au fost încheiate cu RAEPPS sau Metrorex, dar şi cu mai multe primării de sector din capitală.
 

Eurototal Comp în datele Registrului Comerţului


Societatea a luat fiinţă în anul 1994, cu sediul social în Bucureşti. Societatea are capitalul social de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Octavian Daniel Tita, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, şi Mihaela Tita, cu o cotă de participare de 90%, ea având şi calitate de administrator al societăţii. Activitatea principală a firmei este „fabricarea pesticidelor şi a altor produse agrochimice”.

În anul 2015, firma a avut 220 de salariaţi, la un profit de 180.738 lei, cifra de afaceri fiind de 4.366.283 lei. Pentru anul 2016, societatea a raportat un număr de 237 de angajaţi, un profit de 987.164 lei, iar cifra de afaceri a fost de 11.330.685 lei. Anul 2017 a însemnat o cifră de afaceri de 14.054.146 lei, la un profit de 930.806 lei, numărul de salariaţi a fost de 340.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Citeşte şi:
 
Firma Eurototal Comp SRL şi-a adjudecat din nou contractele de curăţenie de la Consiliul Judeţean Constanţa (documente)

De serviciile de curăţenie din sediile Consiliului Judeţean se va ocupa Eurototal Comp. A dat lovitura şi în Portul Constanţa
 
De serviciile de curăţenie de la CNAPMC se va ocupa SC Eurototal Comp SRL (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii