Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bomboane pentru preşcolari şi şcolari! Ce cantitate a cumpărat Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (document)

ro

04 Nov, 2019 00:00 2714 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului necesar achiziţiei de bomboane de pom pentru acordarea de cadouri prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preşcolari şi şcolari din municipiul Constanţa.
Atribuirea a avut loc în data de 15 octombrie 2019, publicarea rezultatului licitaţiei fiind făcută pe 1 noiembrie.
 
Autoritatea contractantă va încheia, in urma aplicării procedurii de atribuire, un contract de furnizare bomboane de pom pentru acordarea cadourilor anuale prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa. Prin contractul de furnizare se vor achiziţiona 32.500 pungi bomboane de pom ambalate în pungi de minimum 400 gr.
 
Ambalajul bomboanelor trebuie să fie transparent, astfel încât să fie verificat conţinutul fiecăruia şi suficient de rezistent pentru a permite manipularea. Valoarea totală a achiziţiei este de 117.975 de lei, firma câştigătoare fiind Apex Expert SRL.
 
Apex Expert a luat fiinţă în 2013, cu sediul social în municipiul Bacău. Capitalul social este de 65.220 de lei, cu un număr de 6.522 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Florinel Hurmuz este asociat unic şi administrator al firmei. Firma are principala activitate, conform codului CAEN, „comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun”. Societatea a raportat în 2018 zero salariaţi, o cifră de afaceri de 4.217.202 lei şi un profit de 337.868 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
Locuinţe sociale pentru protejarea persoanelor cu dizabilităţi vor fi construite în Băneasa, judeţul Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii