Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bitholder SRL va furniza bitum pentru Confort Urban SRL

ro

30 Oct, 2015 16:41 5489 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Confort Urban SRL, potrivit anunțului de atribuire numărul 163202/29.10.2015, a atrinuit prin licitație deschisă, încheierea unui accord-cadru contractul „Bitum drumuri DR 50/70” (cantitatea minimă de 1.600 to și maximă de 3.000 to), unde criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Bitholder SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 6.750.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 3.332.850 lei fără TVA.
 
Bitholder SRL cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Calea Plevnei, numărul 141, are un capital social subscris de 4.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principal este comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Vasile Paraschiv este asociatul unic al firmei, și deține și funcția de administrator.
 


Sursa foto: vaidiakythuat.vn
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii