Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARSVOM dă bani în plus pentru reparaţia şalupei „Cristal“ (document)

ro

18 Oct, 2014 00:00 2959 Marime text
Agenţia Româna de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a anunţat câştigătorul contractului „Servicii de reparaţii suplimentare la şalupa Cristal“, atribuit prin negociere directă, din cauza unei situaţii de urgenţă survenite în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă. Societatea care şi-a adjudecat contractul este Alteea SA, cu sediul în incinta Portului Constanţa.
 

Valoarea totală finală a contractului este de 57.000 de lei. Contractul are ca obiect „demontare şi montare cârme, efectuare măsurători jocuri, extragere şi montare linii axiale, măsurători bucşe, verificări joc tub etambou, echilibrat static elice, curăţat axe şi refăcut izolaţie fibră sticlă, măsurători cu lichide penetrante şi magnaflux conuri, verificare axialitate tub etambou, verificare axialitate linii, înlocuire bucşe provă, înlocuire bucşe presetupă, înlocuire cuzineţi pupă, centru şi provă, înlocuire senzori temperatură turbine, revizie motoare ventilatoare, înlocuit zincuri uzate, reamenajarea punţii şi reconfecţia în totalitate a balustradelor. De altfel, Agenţia Româna de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare atribuise, pe data de 14 august, societăţi Alteea SA contractul de servicii de reparaţii la şalupa „Cristal“, în valoare de 299.900 de lei.

Din datele Registrului Comerţului

Societatea Alteea SA are un capital social subscris de 120.000 de lei. Acţionari sunt Viorel Căplescu, cu 52% cota de participare din beneficii şi pierderi, Adrian Căplescu, cu 32%, Gabriel Coicea, cu 10%, Ileana Constantinovici, cu 4%, şi Tiberiu Toma şi Cristina Dogaru, cu câte 1%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii