Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR face afaceri cu un investitor din Germania

ro

18 Sep, 2013 00:00 3030 Marime text
Autoritatea Navală Română cumpără servere în valoare de 100.500 lei. Achiziţia se impune ca urmare a implicării României în proiectul demonstrativ IMP, susţinut de EMSA (Agenţia Europeană pentru Siguranţă Maritimă). Contractul pentru livrarea serverelor a fost atribuit, în urma negocierii fără anunţ de participare, firmei Sobis Solutions SRL, din Arpaşu de Sus, judeţul Sibiu.
Potrivit anunţului de atribuire, contractul de faţă se justifică astfel: „EMSA a transmis celor 28 de state membre invitaţia de a participa la proiectul demonstrativ IMP, privind „ghişeul unic de raportare” (NSW). România a fost selectată de EMSA să participe alături de Italia, Malta, Grecia şi Bulgaria la acest proiect din poziţia privilegiată de utilizator de prototip dedicat.

În cadrul proiectului, EMSA va furniza celor cinci state participante aplicaţia de bază, în sarcina acestora rămânând achiziţionarea echipamentelor hardware necesare”.
Revenind la firma căreia i-a fost atribuit contractul, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu un singur asociat, respectiv Martin Hans Muller, care mai figurează ca asociat şi în SC Skytron Energy SRL.

La sfârşitul anului 2012, SC Sobis Solutions SRL declarase o cifră de afaceri de 23.162.279 lei, un profit net de 2.788.487 lei şi 201 salariaţi.
Încă din anul 2006, presa locală sibiană îl menţiona pe Martin Hans Muller ca fiind unul dintre milionarii Sibiului, plecat din România în anul 1978, la vârsta de 21 de ani, împreună cu familia în Germania şi reîntors 21 de ani mai târziu în ţara noastră, de data aceasta în calitate de investitor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii