Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambarcațiunile Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, reparate de o firmă din Tulcea. Ce valoare are contractul (document)

ro

14 Jul, 2021 08:33 2801 Marime text
  • Valoarea contractului este de 150.000 lei și a fost atribuit societății Pronautica SRL Tulcea.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit recent un contract de servicii de întreținere și reparații ambarcațiuni din fibră de sticlă și motoarele ce le echipează, din dotarea ARBDD Tulcea.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, obiectivul acordului-cadru este prestarea Serviciilor de întreținere și reparații ambarcațiuni din fibră de sticlă și motoarele ce le echipează, din dotarea ARBDD Tulcea. Obiectivul general al achiziției este asigurarea unei bune funcționări a parcului auto al ARBDD, prin îndeplinirea atribuțiilor ce-i revin în sistemul administrativ.
Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă vă răspunde tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Valoarea contractului este de 150.000 lei și a fost atribuit societății Pronautica SRL Tulcea.
 
Despre Pronautica SRL
 
Conform confidas.ro, societatea Pronautica SRL a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Tulcea, strada Prislav. Asociați în cadrul firmei sunt Silviu Florin Rahău cu un procent de 98% din acțiuni și Costel Baciu cu un procent de 2% din acțiuni. Costel Baciu este și administratorul societății. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate.
Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 9.063.554 lei, profit 105.742 lei și un număr mediu de 23 salariați.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania Pronautica S.R.L. a încheiat 319 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.085.095,74 lei.     
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii