Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat un contract cu firma constănţeană Universal Grup SRL (document)

ro

19 Nov, 2015 20:14 2431 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribut un contract privind „furnizarea de utilaj de ecologizare nisip dotat cu echipament de screening”, aşa cum reiese din anunţul de atribuire cu numărul 194253/19.11.2015.
 
Cristeriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Estimat iniţial la suma de 282,258.06 RON (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 276,461.11 RON (fără TVA). A fost desemnată câştigătoare firma
Universal Grup SRL, din Constanţa.
 
Universal Grup SRL are un capital social subscris de 400 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule”. Asociatul unic al societăţii este Petre Caţă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este administrator şi persoană împuternicită, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 19 noiembrie 2015. Petre Caţă mai este acţionar şi la firma Romprest Construct General SA, în funcţiune. 


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii