Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adetrans va furniza anvelope pentru autovehiculele din dotarea RAJDP Constanța

ro

21 Oct, 2020 00:00 3152 Marime text
  • RAJDP Constanța cumpără anvelope pentru autovehiculele și utilajele aparținând Regiei.
  • Societatea care se va ocupa de furnizarea produselor este Adetrans SRL.
 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract de furnizare anvelope pentru autovehiculele și utilajele aparținând Regiei.
 

Descrierea contractului

Furnizare anvelope pentru autovehiculele si utilajele apartinand RAJDP Constanta (Lot 1 - Anvelope pentru autovehicule; Lot 2 - Anvelope pentru utilaje).

Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/ informatii suplimentare pana in a 3 zi fata de termenul limita de depunere a ofertelor.

Număr zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/ candidaturilor: 5.


Valoarea contractului a fost împărțită în cele două loturi: 149.859,14 lei și 89.708.04 lei. Societatea câștigătoare este Adetrans SRL.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Lucian – Dumitru LUNGOCI - Administrator special; Anca-Cristina PARUSCHI - Director executiv economic; Lucian POSERBA - Director executiv tehnic; Andreea Catalina GALUSCA - Sef Serviciu Financiar Contabilitate; Anamaria Jenica GISBERTO - Viza CFP; Arina-Raluca STEFANICA - Sef Serviciu Juridic; George Nicolae EFTIMIE - Presedinte Comisie cu drept de vot; Alexandru CIOARA– Membru Comisie evaluare; Alexandru George RADULESCU – Membru Comisie evaluare; Aydin MUSTAFA– Membru Comisie de evaluare; Georgiana ONICA – Membru Comisie evaluare; Daniela DAN– Membru sectretar fara drept de vot; Alexandra Laura BALASA- Membru de rezerva; Florin BADEA – Membru de rezerva; Luminita BURCEA – Membru de rezerva.
 

Despre Adetrans SRL

Societatea Adetrans SRL a fost înregistrată în anul 1991, în municipiul Sighetu Marmației, județul Maramureș.
 
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 43860 lei, integral vărsat, împărțit în 4386 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Unic asociat al societății este Daniela Angela Drimuș iar administrator este Ioan Drimuș.
 
Domeniul de activitate principal este comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule.
 
Pe anul 2017, societatea a înregistrat un profit de 496.000 lei, o cifră de afaceri de 16.636.448 lei și un număr mediu de 21 de salariați. Pe anul 2018, situația financiară arată astfel: un profit 249.801 lei, o cifră de 15.561.800 lei și un număr de 19 salariați. Pe anul fiscal 2019, societatea a raportat un profit de 250.188 lei, o cifră de afaceri 14.571.206 lei și un număr de 18 angajați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Citește și:

RAJDP Constanța cumpără nisip pentru materialul antiderapant

RAJDP Constanța închiriază mașină pentru marcaje rutiere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii