Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național Cine se va ocupa de asigurările de viață pentru personalul din Forțele Navale (document)

ro

19 Aug, 2021 00:00 2182 Marime text
 
  • Contractul a fost atribuit companiei Asirom Vienna Insurance Group, cu sediul în București.
 
Ministerul Apărării Naționale, prin U.M. 02145 Constanța a atribuit contractul necesar asigurării serviciului de asigurări facultative de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național.
 
Contractul a fost atribuit companiei Asirom Vienna Insurance Group, cu sediul în București.
 
Valoarea contractului este de 1.255.600 de lei
 
Descriere:
 
Asigurarea facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național trebuie să acopere riscul de accident corporal/boală care afectează starea de sănătate a asiguratului, cu consecinţe din cele mai diverse, care pot evolua până la invaliditatea parţială/totală sau deces al asiguratului, produse prin: accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, iradiere, stop cardio-respirator, accident vascular, etc), intervenite în timpul şi din cauza unor activități de parașutism și/sau de scufundare, în procesul de pregătire pentru luptă, în îndeplinirea sarcinilor pe timpul serviciului, pe teritoriul naţional.
 
Riscuri:
 
Deces;
Invaliditate gradul I şi II;
Invaliditate gradul III;
Îmbolnăviri, pe timpul şi din cauza acţiunilor militare, procesului de pregătire pentru luptă instruirii şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv;
 
Cheltuieli de spitalizare şi/sau tratament ambulatoriu pentru perioade cuprinse între 3 şi 90 de zile dacă se face dovada acestor cheltuieli;
Cheltuieli pe medicamente şi tratament, dacă se face dovada că aceste cheltuieli au fost efectuate;
 
Pentru cazurile de invaliditate sau de deces, produse prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire,împuşcare, radiere etc.) intervenite pe timpul pregătirii, deplasării la şi de la locul activității/misiunii şi din cauza executării activității/misiunii pe teritoriul naţional.
 
Înființată la data de 01 ianuarie 1991, Asirom este o societate de asigurări din România, înființată în anul 1991. În anul 2007, compania a fost preluată de Vienna Insurance Group, de la fostul proprietar, Interagro, conform Wikipedia.
 
Potrivit asirom.ro, Vienna Insurance Group este „compania de asigurări cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est“. 
 
Componența Consiliului de Supraveghere:
 
Franz Fuchs – președinte al Consiliului de Supraveghere
 
Harald Riener - vice președinte al Consiliului de Supraveghere
 
Werner Matula - membru al Consiliului de Supraveghere
 
Klaus Mühleder - membru al Consiliului de Supraveghere
 
Harald Londer - membru al Consiliului de Supraveghe
 
Directorat
 
Cristian Ionescu - presedinte al Directoratului
 
Octavian Bazon - vicepreședinte al Directoratului
 
Bogdan Zamfirescu - membru al Directoratului
 
Georgiana Popescu - membru al Directoratului
 
Wolfgang Hajek - membru al Directoratului
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschis
 
Citește și
 
Ce firmă va furniza servicii de reparații curente la pavilionul L1 din Cazarma 1369 Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii