Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni de dezinfecţie în unităţile şcolare din oraşul Ovidiu şi satele Poiana şi Culmea

ro

03 Feb, 2020 00:00 2851 Marime text
Primăria Ovidiu a efectuat lucrări ample de dezinfecţie în toate unităţile şcolare de pe raza unităţii administrativ-teritoriale, adică în oraşul Ovidiu şi satele Poiana şi Culmea.
 
„Având în vedere recomandările făcute de Ministerul Sănătăţii cu privire la măsurile ce trebuie luate în unităţile de învăţământ pentru a preveni valul de epidemie gripală, Primăria Ovidiu a efectuat în perioada 30 ianuarie - 1 februarie lucrări ample de dezinfecţie în toate unităţile şcolare de pe raza UAT Ovidiu (Ovidiu, satele Poiana şi Culmea)“, au transmis reprezentanţii Primăriei Ovidiu.
 
Lucrarea a fost efectuată cu dezinfectantul Chemgene HLD4H, cel mai puternic dezinfectant concentrat pentru suprafeţe interioare cu efect de combatere a bacteriilor, fungilor, mycobacteriilor, virusurilor şi sporilor, fiind un tratament invaziv ce nu afectează omul, fiind folosit în general pentru sălile de operaţii. 
Totodată, s-au montat covoraşe antibacteriene şi de decontaminare multistrat în sălile de clasă şi a fost suplimentat personalul medical pentru trierea copiilor în această perioadă.
 
„Prin corpul de control al primarului se vor face monitorizări săptămânale ale cazurilor de gripă pentru a putea preîntâmpina o posibilă epidemie în şcoli“, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Ovidiu.
 
Citeşte şi:
 
Noi denumiri de străzi Locuitorii satului Culmea, oraşul Ovidiu, au primit cărţi de identitate noi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii