Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actaeon SA nu s-a calificat pentru reabilitarea clădirii Muzeului de Istorie. În schimb, va restaura Cetatea Carsium de la Hârşova!

ro

21 Nov, 2019 00:00 2469 Marime text

Este oficial. Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit contractul privind servicii de proiectare (PT+CS+DDE), servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie “Restaurarea, conservarea, amenajarea şi valorificarea cultural-turistică a Cetăţii Carsium, Hârşova”.

Contractul are o valoare de 7.474.069,73 lei. Conform contractului de finanţare, perioada de implementare a proiectului este de 80 de luni, respectiv între data de 1.08.2015 şi 31.03.2022, aceasta cuprinzând şi perioada de desfăşurare a activităţilor proiectului înainte de semnarea contractului de finanţare. Sursa de finanţare a contractului de servicii: fonduri structurale - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 - Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiţii 5.1. - Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.

Contractul a fost adjudecat de asocierea condusă de societatea Actaeon Invest - Research Consorzio Stabile Societa 'Consortile ARL – Princer SA.
 

Actaeon SA, în datele Registrului Comerţului


Firma Actaeon SA are sediul social în Braşov şi a fost înfiinţată în anul 2016. Obiectul de activitate al firmei este reprezentat de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Administratorul societăţii, ce are un capital social subscris de 120.000 de lei, este Cezar-Iulian Vlădoianu, acesta fiind, totodată, membru fondator alături de constănţeanul Mihai Vlad. De menţionat că firma are un punct de lucru şi în Constanţa, iar în luna iunie, societatea a câştigat contractul pentru modernizarea Serviciului de Medicină Legală Constanţa, atribuit de către CJC.
Aceeaşi firmă contestase în februarie 2018 licitaţia pentru adăpostul de câini fără stăpân, însă fără succes.

Asocierea a mai ofertat fără succes şi pentru contractul de reabilitare a clădirii Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra Judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.


Citeşte şi:

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Cetăţii Carsium. Iată care sunt firmele câştigătoare! (galerie foto)
 
Un pas înainte pentru Muzeul de Istorie. Oferta Actaeon Invest, supusă evaluării financiare

Sprijin de la ANAP pentru CJC, la licitaţia pentru Muzeul de Istorie

Reabilitarea Muzeului de Istorie. Singura ofertă depusă, respinsă pentru o neînţelegere? (document)

CJC, obligat să reevalueze oferta Actaeon Invest pentru reabilitarea Muzeului de Istorie. Afaceriştii ce primesc o nouă şansă la contract
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii