Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție simplificată. Primăria Constanța, contract pentru telefonie și date mobile

ro

25 Sep, 2020 00:00 2905 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de achiziție a serviciului de telefonie și date mobile
  • Achiziția se referă la asigurarea de servicii de telecomunicații mobile prin sistem GSM/UMTS/ 4G LTE, prin sistem abonament
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA)este de 56.047.2 lei
  • Câștigătorul contractului este Telekom România Mobile Communications SA, cu sediul social în București
 
Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de achiziție a serviciului de telefonie și date mobile.
Achiziția se referă la asigurarea de servicii de telecomunicații mobile prin sistem GSM/UMTS/ 4G LTE, pentru care operatorii trebuie să aibă înscris emis de către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) pe bază de abonament cuprinzând apeluri naționale, internaționale, roaming, mesagerie vocală, serviciul de mesaje scrise (SMS), redirecționarea apelurilor, notificare apeluri pierdute, informații costuri, cât și comunicații mobile de date.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA)este de 56.047.2 lei.
Câștigătorul contractului este Telekom România Mobile Communications SA, cu sediul social în București.
 

Telekom România Communications SA, în datele Registrului Comerţului


Înmatriculată în anul 1997, compania are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 318.464.490 de lei, integral vărsat, este compus din 31.846.449 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Acţionarii firmei sunt: Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu 45,9897177233% din capitalul social, Ote International Investment's Limited, cu sediul în Cipru, cu 54,0102822767% din capitalul social. Telekom România Communications SA desfăşoară activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu, activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit), activităţi de telecomunicaţii prin satelit, dar şi alte activităţi de telecomunicaţii.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii