Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție de peste 250.000 de lei CERONAV a cumpărat un mini-încărcător multifuncțional de la o firmă din Ilfov (document)

ro

10 Aug, 2019 00:00 2824 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a cumpărat un mini-încărcător multifuncțional, în valoare de 277.824 de lei, de la Ret Echipamente SRL din Ilfov, Popești-Leordeni.
 
Aparatul este necesar datorită măririi suprafețelor de exploatare a CERONAV, respectiv Baza de Instruire prin amenajarea parcării. Pe lângă această suprafață reprezentată de parcarea nou înființată, se va adăuga suprafața ocupată de viitorul obiectiv de investiții „Corp învățământ cazare și bazin de instruire”. Menționăm că în acest moment CERONAV administrează cumulat aproximativ 20.000 m, suprafețe ce necesită întreținere atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece prin diferite lucrări specifice. Prin achiziția mini-îcărcătorului multifuncțional cu accesorii se vor efectua lucrările de deszăpezire în regie proprie în toate cele 3 sedii CERONAV, rezolvându-se astfel problemele blocării aleilor în sezonul rece cu zăpadă viscolită. De asemenea, lucrările de întreținere și manipulare a obiectelor grele din Baza de Instruire necesită achiziția unui astfel de utilaj ce ușurează și reduce timpul de lucru.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de atribuirea licitației, sunt: director general Ovidiu Sorin Cupșa; director general adjunct Emil Luca, director comercial Dan Pisica; director economic Claudia Gheorghe; șef Serviciu juridic și asistență managerială Nicolae-Iulian Trandafir; șef Birou Achiziții Publice Diana Andreea Zainea, șef Serviciu Administrativ Alin Nicolae Avram, șef Birou Tehnic- Eugen Ionuț Gheorghe.
 

Ret Echipamente SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2019, firma are sediul social în orașul Popeşti Leordeni. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stoicescu Gabriel este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de comerțul cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii