Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără echipamente pentru Nava Școală Mircea (document)

ro

31 Aug, 2021 20:26 3317 Marime text
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, contract cu o firmă din Cumpăna.

Unitatea Militară 02192 Constanţa din Ministerul Apărării Naţionale (Academia Navală „Mircea cel Bătrân”) a atribuit, la data de 30.08.2021, un contract de furnizare echipamente pentru Nava-școală „Mircea”.

Societatea care se va ocupa de furnizarea echipamentelor este Sen Engineering Solutions SRL din Cumpăna.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 189.750 lei, împărțit astfel: 32.250 lei - contract electropompă transfer combustibil; 157.500 lei - contract electropompe răcire motor principal.

Descrierea contractului

Procedura de licitație deschisa pentru achiziția de Echipamente pentru NS Mircea a cărei valoare totala este de 279.000 lei fără TVA.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile.

Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Persoane cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Toma Alecu; Moise Gabriel; Popa Cătălin; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tirșoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Coșofreț Gabriela; Stoica Adelina; Kmen Flaviu, Ion Valentin.

Despre Sen Engineering Solutions SRL

Societatea Sen Engineering Solutions SRL a fost înființată în anul 2008, în Cumpăna, județul Constanța și ca activitate principală comerţ cu ridicata nespecializat.

Potrivit confidas.ro, asociații și administratorii societății sunt Sen Anghel Cristian și Sen Maria Laura. Aceștia sunt asociați și administratori și în firma Senator Consult SRL.

Societatea are un singur punct de lucru în municipiul Constanța.

Compania Sen Engineering Solutions SRL a încheiat 30 contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.937.575,76 lei. Printre autoritățile contractante se numără Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 7.046.259 lei, un profit net de 1.303.447 lei și un număr de 11 angajați.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii