Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța​, contracte cu o firmă din Valu lui Traian și una din București (documente)

ro

20 Jul, 2021 18:00 2674 Marime text
  • Societatea căreia i-a fost atribuit primul contract este Techno Volt din București.
  • Societatea căreia i-a fost atribuit al doilea contract este Elsa Technology din Valu lui Traian, Constanța.
Ministerul Apărării Naționale prin  Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța​ a atribuit recent două contracte, unul de achiziție Laborator de Convertoare statice și unul de achiziție Laborator de surse regenerabile de energie, producerea și distribuția energiei electrice și mentenanța echipamentelor electrice.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, procedura de licitație deschisă pentru achiziție Laborator de Convertoare statice a carei valoare totală este de 748.419,74 lei fără TVA.
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile.
Autoritatea contractanta vă raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Techno Volt din București.
 
De asemenea, Ministerul Apărării Naționale prin Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța a atribuit un contract de achiziție laborator de surse regenerabile de energie, producerea și distribuția energiei electrice și mentenanța echipamentelor electrice.
 
Procedura de licitație deschisa pentru achiziție Laborator de surse regenerabile de energie, producerea și distribuția energiei electrice și mentenanța echipamentelor electrice a cărei valoare totală este de 605.880 lei fără TVA.
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile.
Autoritatea contractanta vă răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Elsa Technology din Valu lui Traian, Constanța.
 
Despre Techno Volt
 
Conform confidas.ro, societatea Techno Volt a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Str. Olănești. Acționarii firmei sunt Vasile Pangratie cu un procent de 60 % din acțiuni și Constantin Ploeșteanu, cu un procent de 40 % din acțiuni. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă fabricarea de instrumente şi dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigaţie. Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 3.856.602 lei, profit 13.071 lei și un număr mediu de 11 salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania Techno Volt S.R.L. a încheiat 160 contracte de achiziții publice in valoare totală de 18.553.719,69 lei.
  
Despre Elsa Technology
 
Conform confidas.ro, societatea Elsa Technology a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Valu lui Traian, județul Constanța. Acționarii firmei sunt Elena-Maria Deleanu, cu un procent de 60 % din acțiuni, Răzvan Deleanu, cu un procent de 20 % din acțiuni, Răzvan-Paul Deleanu, cu un procent de 10% din acțiuni și Marius-Cosmin Tudorache, cu un procent de 10% din acțiuni. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 3.436.400 lei, profit 266.705 lei și un număr mediu de 8 salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania compania Elsa Technology S.R.L. a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 953.136,28 lei.
  
În Secțiunea Document puteți consulta anunțurile de atribuire a contractelor.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii