Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost atribuit contractul de consultanță pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței „Mugurel” din Constanța

ro

21 May, 2021 00:00 3225 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de consultanță pentru managementul și implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit „Mugurel”
  • Prestatorul contractului este societatea Synesis Partners SRL
  • Valoarea contractului este de aproximativ 30.000 lei fără TVA
  • În 2019, aceeași societate comercială a executat pentru primăria Constanța strategia privind salubritatea municipiului Constanţa pentru 2018-2028

Primăria Constanța a atribuit un contract de servicii de consultanță pentru managementul și implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit "Mugurel", Constanța".

Prestatorul contractului este societatea Synesis Partners SRL.
Valoarea contractului este de aproximativ 30.000 lei fără TVA, vezi secțiunea “documente”.
În 2019, aceeași societate comercială a executat pentru primăria Constanța strategia privind salubritatea municipiului Constanţa pentru 2018-2028, un document care a costat 54.000 lei fără TVA.
Synesis Partners SRL, în datele Registrului Comerţului

Societatea Synesis Partners are sediul social în Bucureşti.
Asociat unic şi administrator al societăţii este Florin Tache.
Obiectul de activitate al societăţii este consultanţa în afaceri, management şi servicii conexe. Datele financiare ale firmei pe 2018 se prezintă astfel: doi angajaţi, cifra de afaceri - 674.000 de lei, profit - 523.000 de lei, datorii - 77.000 de lei. În comparaţie cu anii anteriori, cifra de afaceri a societăţii a crescut considerabil pe parcursul anului trecut, la fel şi profitul brut.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitație pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea grădiniţei cu program prelungit Mugurel din Constanța

Contractul a fost atribuit şi achitat. Unde este strategia privind salubritatea municipiului Constanţa pentru 2018-2028? (document)

DGASPC Tulcea a atribuit un contract de servicii de consultanță unei firme din Capitală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii