Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

144 Engineering SRL din Constanţa bifează un nou contract cu CJC pentru reabilitarea fostului sediu al Bibliotecii Judeţene din Coiciu

ro

23 Apr, 2019 00:00 2138 Marime text
Administraţia judeţeană a atribuit contractul având ca obiect servicii de elaborare a documentaţiei tehnico-economice faza DALI şi a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a certificatului de urbanism si a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor pentru obiectivul „Reabilitarea imobilului Clădire - Filiala 1 Constanţa, situat în municipiul Constanţa, strada Izvor nr. 23”. Contractul a fost câştigat de societatea 144 Engineering SRL din Constanţa.
 
Menţionăm că acelaşi SRL şi-a adjudecat anul trecut şi proiectarea documentaţiei tehnice pentru „Demolare imobil din strada Izvor nr. 23, Constanţa“.
 
Revenind la cel mai nou contract, acesta vizează servicii de elaborare a documentaţiei tehnico-economice faza DALI şi a documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a certificatului de urbanism şi a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor pentru obiectivul „Reabilitarea imobilului clădire - Filiala 1 Constanţa, situat în municipiul Constanţa, strada Izvor nr. 23”. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 62.040 lei.
 
Fosta filiala 1 a Bibliotecii Judeţene, construită în perioada 1950-1960, urmează să fie transformată în arhiva Consiliului Judeţean.

Despre 144 Engineering SRL 

 
Compania cu sediul în Constanţa a fost înfiinţată în 2003, fondator şi asociat unic fiind Mihai Ciogu, iar obiectul principal de activitate constă în „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea“. În 2006, în firmă a fost cooptată Georgiana Rozalia Ciogu, care a primit 10%. Administrator al firmei este Mihai Ciogu. Numele acestuia apare şi în firma 144 Structural Engineering, unde este asociat cu Petre Ionuţ Ciocan, Dan Samargiu şi Sorin Dan Pană, dar şi în firma Almi Interpres, în care a intrat în 2005, alături de Ştefan Dan Dilancea. Nu în ultimul rând, numele lui Mihai Ciogu apare şi în Consult Engineering, unde este asociat cu Adrian Vasiliev.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 4 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 88.223 de lei şi o pierdere de 47.633 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 279.929 de lei şi un profit de 54.937 de lei. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citeşte şi:

144 Engineering SRL va proiecta demolarea sediului bibliotecii de pe strada Izvor

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii