Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV, prezent la subcomitetul imo privind standardele de instruire a personalului navigant

ro

30 Apr, 2013 20:52 1150 Marime text
Delegaţia Centrului Român pentru Pregatirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, formată din Director General, Ovidiu Sorin Cupşa şi Director Dezvoltare, Ciprian Plăcintă participă săptămâna aceasta la cea de-a 44-a sesiune a Subcomitetului Organizaţiei Maritime Internaţionale privind Standardele de Instruire şi Certificare a Personalului Navigant Maritim.
Participarea în mod constant la lucrările Comitetelor şi Subcomitetelor IMO are în vedere obţinerea nemijlocită a noilor informaţii cu privire la standardele de instruire a navigatorilor. Ca centru de pregătire, CERONAV este în permanenţă preocupat de dezvoltarea şi îmbunătăţirea activităţii de predare în conformitate cu rezoluţiile convenţiilor internaţionale la care România este parte” a afirmat Ovidiu Cupsa, director general al CERONAV.
Pe agenda de lucru a acestei sesiuni se află validarea cursurilor model, practicile ilegale privind eliberarea certificatelor de competenţă, dezvoltarea unei strategii de e-navigaţie, revizuirea recomandărilor privind instruirea personalului de la bordul unităţilor mobile offshore. Prin participarea la aceste sesiuni şi implementarea modificărilor aduse standardelor de pregătire în conformitate cu rezoluţiile IMO, CERONAV se menţine în rândul centrelor de training maritim performante la nivel mondial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii