Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitatea CERONAV, apreciată de Autoritatea Navală Română

ro

10 Jul, 2012 15:00 1452 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Activitatea CERONAV, apreciată de Autoritatea Navală Română

O delegaţie a Autorităţii Navale Române condusă de directorul general, Constantin Matei, a vizitat astăzi Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV. Scopul vizitei a fost acela de a evalua nivelul de pregătire a navigatorilor prin prisma serviciilor oferite de CERONAV.
„CERONAV beneficiază de o bază materială solidă şi de specialişti recunoscuţi pe piaţa naţională şi internaţională de formare profesională. Deşi cunoşteam CERONAV-ul, acestă vizită mi-a oferit ocazia să văd mai în detaliu care sunt capacităţile reale de pregătire şi instruire a personalului navigant maritim. Sperăm ca în continuare CERONAV să rămână cel puţin la aceleaşi standarde de calitate a pregătirii” a declarat directorul general al ANR, dl. Constantin Matei.
„Evaluarea pozitivă din partea ANR vine, pe de o parte, să confirme calitatea programelor de instruire pe care le oferim şi pe de altă parte, să susţină planurile noastre de deschidere spre piaţa externă. Trebuie spus, de asemenea că CERONAV este pregătit să instruiască atât personal maritim cât şi pentru industria offshore” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.
Delegaţia ANR, însoţită de conducerea CERONAV, a vizitat cele trei sedii ale instituţiei, ceea ce a permis prezentarea tuturor facilităţilor de instruire, începând cu sălile de curs şi terminând cu simulatoarele de navigaţie, maşini navale, operare mărfuri lichide în vrac, HUET (Helicopeter Underwater Escape Training), laboratoarele ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) şi GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System).

Compartiment Comunicare si Relatii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii