Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita de curtoazie a Excelenţei Sale Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Filipinelor acreditat pentru România, Doamna Eleanor L. Jaucian, la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale

ro

17 Jan, 2014 14:24 992 Marime text
Bucureşti, 16 ianuarie 2014: Excelenţa Sa, Preşedintele Camerei de Comerţ  Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov a primit-o în vizită de curtoazie pe  Excelenţa Sa Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Filipinelor, acreditat pentru România, Doamna Eleanor L. Jaucian,  cu reşedinţa la Budapesta, Ungaria. Oaspetele filipinez a fost însoţit de Doamna Patricia V. Barrera, Secretar I şi Consul General, Ambasada Filipinelor.
În cadrul acestei întrevederi Înaltul oaspete oficial filipinez a fost asigurat de sprijinul Camerei de Comerţ Naţionale a României în promovarea de acţiuni de cooperare bilaterală, evidenţiindu-se interesul comun pentru consolidarea cooperării economice şi a relaţiilor pe linie camerală, în special, şi convingerea fermă că relaţia bilaterală româno - filipineză trebuie să beneficieze de complexitatea mediului de afaceri român.
E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov a făcut o scurtă prezentare a Sistemului Cameral românesc: structură, membri, servicii oferite oamenilor de afaceri români şi străini. 
De asemenea a fost exprimată dorinţa ca delegaţia filipineză care urmează să facă o deplasare în Europa de Sud – Est în anul 2014 să includă în itinerariul său şi România.
Cu promisiunea că va da curs invitaţiei de participare la evenimentul de Gală dedicat Diplomaţilor străini acreditaţi în România, ediţia a 6-a, Aula Candelabrelor, Palatul Camerei de Comerţ, 29 ianuarie 2014, Excelenţa Sa Doamna Ambasador a semnat în  Cartea de Onoare a CCIR.

Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii