Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Ambasadorului Peru in Romania E.S. Domnul José Antonio Arrospide - Del Busto la Camera de Comert si Industrie a Romaniei

ro

07 Mar, 2012 23:09 1182 Marime text

Bucuresti, 1 martie 2012: Presedintele Camerei Nationale, Excelenta Sa Domnul Avocat Mihail M. Vlasov a primit vizita Excelentei Sale Domnul José Antonio Arrospide - Del Busto, Ambasadorul Peru la Bucuresti.

Presedintele Camerei Nationale a expus modalitatea de organizare a Sistemului Cameral din Romania, format din Camera Nationala, 42 de Camere de Comert si Industrie Judetene, 33 Camere de Comert si Industrie Bilaterale, asociatii patronale si membri de onoare. Camera Nationala este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit, de utilitate publica, care se autofinanteaza. Excelenta Sa a prezentat, de asemenea, activitatea Curtii de Arbitraj Comercial International pe langa CCIR, unde sunt inregistrati 47 de arbitri straini. Curtea de Arbitraj a fost reorganizata ca institutie permanenta de arbitraj conform legii, pentru administrarea arbitrajului international si intern.

E.S. Dl. José Antonio Arrospide - Del Busto a mentionat aspecte referitoare la economia peruana care a inregistrat o crestere de 7% in 2011 si rolul important pe care firmele mici si medii il au in dezvoltarea acesteia.

In cadrul intalnirii s-a punctat posibilitatea incheierii unui acord de colaborare cu PeruCamaras - Camera Nationala de Comert, Productie si Servicii. E.S. Domnul José Antonio Arrospide - Del Busto a precizat ca va fi onorat sa faciliteze Camerei Nationale contacte atat cu PeruCamaras cat si cu Camera de Comert si Industrie din Lima in vederea incheierii de protocoale de colaborare avand drept scop dezvoltarea relatiilor bilaterale intre cele doua comunitati de afaceri. Excelenta Sa a precizat buna colaborare existenta cu Camera de Comert si Industrie din Lima, unde exista un sistem de comunicare electronic direct intre membrii Sistemului Cameral peruan.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Directia Reprezentare Camerala

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii