Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015 Ediţia a XIII-a

ro

24 Mar, 2015 11:23 2134 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 26 – 29 martie 2015, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015, ajuns în acest an la Ediţia a XIII-a, şi cea de-a IV-a Ediţie a Târgului de Mobilă. De asemenea, în aceasta perioadă şi acelaşi loc se va deşfasura şi Salonul de Finanţari, cu oferte şi servicii financiare. Tematicile expoziţiilor se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă, în mod eficient, celor mai diverse solicitări.
 
Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015
Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015 este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse şi servicii. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.
Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa:

- mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii;
- echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare, articole de unica folosinta;
- mobilier pentru Sali de conferinta, cinema, amfiteatru;
- solutii de inchideri si constructii din sticla
- echipamente pentru spalatorie de rufe
- echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice;
- lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională;
- automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare;
- instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat;
- produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare;
- signalectica hoteliera;
- produse alimentare şi nealimentare.
 
Târgul de Mobilă - Totul pentru Casa si Familie

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2015, CCINA Constanţa organizează cea de-a patra ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional.

Tţrgul de Mobila îşi aşteaptă vizitatorii să le prezinte noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante. Expozanţii vor fi prezenţi cu oferte începand de la preţuri medii, până la oferte de lux, în funcţie de bugetul fiecăruia. Aşadar, aşteptăm cât mai mulţi vizitatori care să ia contact direct cu producătorii de mobilă pentru personalizarea proiectului şi, în funcţie de necesităţi, să poată construi împreună o ofertă favorabilă, târgul de mobilă fiind singura oportunitate din zona Dobrogea, unde se reunesc mai multe firme de profil, în acelaşi loc.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.
Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.
 
Toate aceste evenimente se vor desfăşura la parterul Pavilionului Expoziţional, pe perioada a 4 zile, începand de joi, 26 martie 2015.
Foarte important! Sub sloganul: „Viziteaza Targul si Castiga patul anului 2015!” toţi cei care vor trece pragul expoziţiei, vor putea participa la marea tombolă, a cărei extragere va fi în data de 29 martie 2015 la ora 12,00.
 
Ponderea firmelor expozante, pe județe:
 
32 % - București
25% - Constanţa
  7 % - Brasov
 
36 % -din 10 județe: Arges, Bihor, Buzau, Mures, Damboviţa, Satu Mare, Suceava , Bistriţa , Prahova,
 
  Şi o firma din UNGARIA.
 
Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de joi până duminica, având următorul program:
În perioada 26 – 28 martie : 10.00 – 19.00;
  29 martie : 10.00 – 16.00.
Intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii