Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumul România - China pentru atragerea de investiţii în România şi promovarea comerţului bilateral

ro

24 Oct, 2012 23:55 1183 Marime text

Camera de Comerţ Naţională a României organizează Forumul România - China pentru atragerea de investiţii în România şi promovarea comerţului bilateral, care va avea loc la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale, în data de 26 octombrie 2012, începând cu orele 8.00 - înregistrare şi sesiune plenară, în Amfiteatrul Al. I. Cuza şi 10.00 - 13.30 sesiune de discuţii bilaterale, în Foaierul Amfiteatrului.

Evenimentul este prilejuit de vizita în România a E.S. Domnul Jiang Yaoping, Adjunct al Ministrului Comerţului din R.P. Chineză şi susţinerea la Bucureşti a celei de a XXII - a sesiuni a Comisiei Mixte Româno - Chineze şi este organizat în colaborare cu Camera de Comerţ Chineză pentru Import, Export de Maşini şi Produse Electronice sub auspiciile Ambasadei R.P. Chineze la Bucureşti, Ministerului Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Ministerului Comerţului din R.P. Chineză.

Delegaţia economică chineză este compusă din 20 de oameni de afaceri, principalele domenii de activitate ale firmelor participante fiind producţia, comerţul (import/export) de: echipamente energetice, produse electronice, maşini şi echipamente industriale, energie regenerabilă, materiale de construcţie, produse chimice, logistică de transport, dezvoltarea de proiecte industriale şi imobiliare.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi:

http://www.ccir.ro/evenimente/evenimente-organizate-in-parteneriat-cu-ccir/view/_forumul-romania-china-pentru-atragerea-de-investitii-in-romania-si-promovarea-comertului-bilateral

Biroul Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii