Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov a felicitat compania Rulmenţi Bârlad, cu ocazia aniversării a 60 de ani de activitate

ro

14 Mar, 2013 12:45 944 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ

ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov a felicitat compania Rulmenţi Bârlad, cu ocazia aniversării a 60 de ani de activitate
 
 
Bucureşti, 12 martie 2013: În prezenţa Conducerii URB Group Rulmenţi Bârlad, ES Preşedintele ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov alături de ES Ministrul Economiei, Domnul Varujan Vosganian, a deschis conferinţa  „Rulmenţi Bârlad - 60 de ani de tradiţie şi performanţă în România.
ES Ministrul Economiei a salutat realizările uzinei de la Bârlad şi a notat ca o prioritate apărarea şi promovarea intereselor industriei româneşti. În calitate de Ministru al economiei private, nu doar de Stat, Domnul Ministru şi-a exprimat susţinerea totală pentru sectorul rulmenţilor, exemplar în România, cu capital privat, generator de creştere economică şi locuri de muncă. Vorbind despre importanţa industriei - o carte de vizită pentru ţări ca Suedia, Germania, care şi-au obţinut prestigiul prin aceasta, ES a invitat Camera Naţională să facă parte din Comisia pentru Industrie, în scopul stabilirii strategiei de industrializare, ce va sprijini, prin promovarea investiţiilor, nu doar marile companii, ci şi IMM-urile.
ES Preşedintele Camerei Naţionale a salutat la rândul său realizările deosebite ale întreprinderii de la Bârlad - oraş care produce unul dintre cele mai apreciate şi respectate bunuri româneşti, în ţară şi peste hotare, creând peste 3000 de locuri de muncă. Preşedintele Camerei Naţionale a vorbit despre relaţiile excelente cu organizaţiile omoloage din Turcia, salutând cooperarea cu organizaţii precum Uniunea Camerelor şi a Burselor de Mărfuri - TOBB, alături de care CCIR face parte din Conducerea EUROCHAMBRES şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci, dar şi nivelul ridicat al investiţiei turce în ţara noastră.
Conducerea URB GROUP Rulmenţi Bârlad a evidenţiat experienţa bogată a companiei în industria rulmenţilor, ce a determinat evoluţia sa ascendentă pe scara performanţelor tehnice. Compania a reuşit să se afirme ca o întreprindere puternică şi foarte specializată. Încă din 1953, când uzina de la Bârlad a început producţia de rulmenţi au existat procese de modernizare, acordându-se o atenţie deosebită unor aspecte precum creşterea duratei medii de viaţă, capacitatea de producţie şi precizia în producţia rulmenţilor.
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României
Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii