Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comerţ Naţională a României organizează în parteneriat cu Ambasada Regatului Spaniei la Bucureşti Forumul de afaceri Spania-România

ro

19 Apr, 2013 19:48 1167 Marime text
Bucureşti, 18 aprilie 2013: E.S. Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti, Domnul Estanislao de Grandes Pascual a propus Excelenţei Sale, Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov organizarea în parteneriat a Forumului Spania-România, prilejuit de vizita în România, în luna mai, a E.S. Ministrul Afacerilor Externe al Spaniei, Domnul José Manuel García-Margallo.
 
“În contextul prezenţei la nivel naţional şi a relaţiilor excelente dezvoltate cu Autorităţile, în scopul reprezentării oamenilor de afaceri, Camera de Comerţ Naţională a României - voce şi vector de imagine al comunităţii este alegerea firească a Ambasadei Spaniei la Bucureşti şi am convingerea că vom organiza un eveniment reuşit, cu sprijinul Camerei de Comerţ şi sunt onorat că aţi acceptat propunerea noastră. Cooperarea pe linie economică şi comercială între ţările noastre reprezintă o prioritate a mandatului meu, iar acest eveniment este foarte important întrucât beneficiază atât de prezenţa Înalţilor oficiali spanioli şi români, cât şi de o largă participare a oamenilor de afaceri din cele mai importante domenii ale cooperării bilaterale”, a menţionat E.S. Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti, Domnul Estanislao de Grandes Pascual
 
E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov a mulţumit oaspetelui spaniol pentru colaborarea fructuoasă din ultimii patru ani, pentru demersurile realizate în scopul consolidării relaţiilor de afaceri dintre România şi Spania şi încrederea în potenţialul economic şi comercial al celor două state. „Un rol esenţial în sprijinirea oamenilor de afaceri îl joacă Camerele de Comerţ”, a notat E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov, subliniind excelenta cooperare a Camerei de Comerţ Naţionale a României cu Ambasadele, de tradiţie şi consistenţă.
“Camera Naţională dezvoltă în permanenţă iniţiative în beneficiul Sistemului Cameral şi al comunităţii de afaceri şi sunt onorat să accept invitaţia de a fi parteneri ai Forum-ului de afaceri Spania-România. Impulsionarea schimburilor comerciale, atragerea investiţiilor şi consolidarea parteneriatelor trans-naţionale sunt priorităţi ale mandatului meu şi este de datoria noastră să promovăm măsuri menite să sprijine omul de afaceri, stimulând astfel consumul şi creşterea economică. Forumul de afaceri Spania - România se încadrează într-un firesc al evenimentelor de rang Înalt ale Camerei Naţionale, precum Gala pe care am iniţiat-o atunci când am fost ales Preşedinte în 2007, organizată în onoarea Corpului Diplomatic, cu scopul de a conecta mediul de afaceri cu cel diplomatic, conştientizând importanţa relaţiilor noastre. Vă mulţumesc pentru participarea la Gală, ce marchează înfiinţarea primelor Camere de Comerţ, în anul 1864, prin Înaltul Decret al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, sprijinit de emisarii diplomatici acreditaţi la Bucureşti la acea vreme şi mă bucur că şi astăzi Conducerea Camerei de Comerţ Naţionale beneficiază de acelaşi context valoros, prezenţa Excelenţei Voastre la Palatul Camerei Naţionale şi proiectul ambiţios pe care îl vom realiza fiind cea mai puternică dovadă în acest sens ”, a precizat E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov.
 
În încheiere, Excelenţa Sa Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti a mulţumit Conducerii Camerei de Comerţ Naţionale pentru primire, consemnând vizita în Cartea de Onoare a Camerei de Comerţ Naţionale, prin mesaje de prietenie şi cooperare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii