Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Cadourilor de Paste 4 – 8 aprilie 2012, Mamaia

ro

02 Apr, 2012 19:41 1890 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Târgul Cadourilor de Paste 4 – 8 aprilie 2012, Mamaia

În perioada 4 – 8 aprilie, se va desfăşura Târgul Cadourilor de Paste, in staţiunea Mamaia, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo Europa), organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Acest targ, va reuni producatori, importatori si comercianti din domeniile: confectii copii si adulti, tricotaje, incaltaminte, marochinarie, bijuterii.
Pe langa acestea insa, se vor mai putea gasi : oua vopsite, articole traditionale realizate de mesteri populari, artizanat, obiecte de decor,  dulciuri, ornamente din plante uscate si flori naturale, lumanari, podoabe hand made si altele.
Expozantilor, li se vor alatura elevii unor licee si scoli din Constanta, care vor desfasura activitati de incondeiere a oualelor si care vor expune de asemenea, icoane pictate pe lemn si piatra, precum si cozonaci si alte produse alimentare.
Dedicam acest eveniment, Pastelui, cea mai importanta sarbatoare crestina. Este o sărbătoare religioasă întâlnită în creştinism şi iudaism, cu semnificatii diferite. Ea si-a pastrat pana in prezent, farmecul si semnificatia, fiind un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie, pe care il asteptam si il traim cu totii, din plin.
Cu siguranta aici, veti putea gasi cadoul potrivit pentru cei dragi!
Pe o suprafata de aproximativ 1.000 mp, vor expune un numar de 40 de firme din Constanta, Bucuresti, precum si din alte jutede ale tarii: Arad, Buzau, Brasov, Prahova, Suceava, Iasi.
 Speram ca, Targul Cadourilor de Paste in organizarea CCINA, sa devina un eveniment-spectacol, dorindu-se a se dezvolta un nou concept, altul decat cel cunoscut deja de publicul constantean.
Profitand de acesta ocazie, dorim tuturor crestinilor: Paste Fericit!

Programul de vizitare a târgului:
In zilele de 4 – 7 aprilie                10.00-19.00
In ziua de 8 aprilie                10.00-16.00

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii