Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionarii îşi pot încasa pensia prin Millennium Bank, fără costuri

ro

11 Mar, 2013 13:42 1167 Marime text
Bucureşti, 11 martie 2013. Pensionarii îşi pot încasa acum pensia lunară într-un cont curent deschis la Millennium Bank, fără costuri. Noul Cont de Pensie lansat de bancă oferă acces gratuit la fonduri atât prin intermediul cardului de debit Visa Electron, cât şi prin serviciile Internet Banking şi Call Center. Banca nu solicită o sumă minimă pentru deschiderea contului.
Persoanele care deţin un Cont de Pensie beneficiază de zero comision de administrare lunară, zero comision pentru emiterea şi administrarea cardului de debit în primul an, retrageri gratuite de la bancomatele Millennium Bank şi zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center. Interogările de sold la bancomatele Millennium Bank sunt de asemenea gratuite.
De asemena, clienţii care au un Cont de Pensie primesc reduceri de până la 30% când folosesc cardul ataşat contului pentru a plăti bunuri şi servicii la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount. Reţeaua de parteneri ai băncii este alcătuită din aproximativ 130 de comercianţi cu 300 de unităţi în toată ţara şi acoperă domenii variate: servicii medicale, produse pentru casă şi grădină, turism, restaurante, centre de sănătate, produse electronice, magazine etc.
În plus, banca nu percepe comision pentru plăţile efectuate prin Internet Banking în valoare de până la 200 de lei (se percepe numai comisionul TransFond), încurajând astfel achitarea facturilor la utilităţi prin mijloace rapide şi convenabile.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.
Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.
Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii