Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noii clienţi Millennium Bank care îşi deschid Cont de salariu primesc până la 600 de lei bonus şi plata utilităţilor

ro

08 Jan, 2014 14:45 1998 Marime text
Bucureşti, 8 ianuarie 2014. Noii clienţi persoane fizice ai Millennium Bank care îşi deschid un Cont de salariu până la 31 martie 2014 primesc un bonus de până la 600 de lei şi pot câştiga un premiu de până la 1.000 de lei constând în contravaloarea facturilor lunare la utilităţi. Bonusul de până la 600 de lei este virat la deschiderea contului, iar valoarea sa depinde de nivelul venitului clientului. În plus, toţi clienţii care îşi deschid un cont de salariu pe perioada campaniei intră automat în tragerea la sorţi care va desemna 12 câştigători care vor primi contravaloarea facturilor lunare la utilităţi în sumă maximă de 1.000 de lei fiecare.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking şi pentru linia de Call Center dedicată, precum şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca şi două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.
În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri, benzinării, florării, librării şi cinematografe din toată ţara. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru plăţile în valoare de până la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permiţând astfel clienţilor să-şi administreze venitul lunar şi să-şi plătească facturile într-un mod convenabil.
Noua ofertă promoţională pentru Contul de salariu este disponibilă în toate sucursalele Millennium Bank până la 31 martie 2014. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.
 
Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2013, active totale în valoare de peste 83 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de peste 1.500 de unităţi şi 19.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.
Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii