Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank micşorează marja la Creditul pentru investiţii imobiliare în lei

ro

23 Oct, 2012 16:35 1143 Marime text

Bucureşti, 23 octombrie 2012. Clienţii Millennium Bank beneficiază acum de costuri mai mici pentru Creditul de investiţii imobiliare în lei. Banca a micşorat marja cu aproape un punct procentual, astfel că dobânda este alcătuită acum din ROBOR la 6 luni plus o marjă care începe de la 2,5%, în funcţie de valoarea avansului şi de opţiunea clienţilor de a-şi transfera venitul lunar la bancă.

„Prin această ajustare, Creditul de investiţii imobiliare al Millennium Bank devine o ofertă de top pe segmentul de finanţare în lei pentru achiziţia de locuinţe, oferind clienţilor o alternativă atrăgătoare de creditare care nu este supusă riscului valutar", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Creditul de investiţii imobiliare în lei finanţează până la 85% din valoarea locuinţei cumpărate şi se acordă pe o perioadă de până la 30 de ani. Clienţii beneficiază de asigurare de viaţă gratuită şi zero comisioane de administrare şi de rambursare în avans.

Clienţii care solicită un Credit de investiţii imobiliare primesc aprobarea financiară în numai două zile. Banca acceptă maximum doi co-debitori - soţ/soţie, partener, părinţi, socri, copii, fraţi/surori - şi diferite surse de venit - salarii, bonusuri, comisioane din vânzari, venituri din participarea la consilii de administraţie şi cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activităţi independente, venituri obţinute în străinatate, diurne navigatori, alte diurne.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2012, active totale în valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi 21.500 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii