Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR oferă o nouă modalitate de plată prin internet banking, direct pe site-urile comercianţilor

ro

19 Aug, 2013 14:11 1253 Marime text
Peste 60 de magazine de comerţ electronic din România cu vânzări în turism, cărţi, jucării, bilete evenimente, electrice şi electronice, flori şi decoraţiuni au semnat deja pentru introducerea noii metode de plată prin Click 24 Banking
 
Bucureşti, 19 august 2013 – Banca Comercială Română (BCR) pune la dispoziţia clienţilor săi o nouă modalitate de plată a produselor comandate pe site-urile comercianţilor parteneri, prin Click 24 Banking, în parteneriat cu PayU.
Soluţia este extrem de simplu de folosit: după ce aleg produsul sau serviciul dorit de pe site-urile comercianţilor parteneri şi optează pentru achitarea comenzii prin această opţiune de plată, clienţii sunt directionaţi către Click 24 Banking BCR unde, după autentificarea în aplicaţie, vor avea posibilitatea să vizualizeze direct ordinul de plată precompletat cu datele comenzii. Clienţii trebuie doar să verifice detaliile plăţii şi să autorizeze plata.
“Plata instant a produselor prin internet banking vine în susţinerea comerţului electronic aflat în creştere, ca o alternativă la plata prin ramburs, în special pentru comercianţii de încredere şi cu o calitate ridicată a serviciilor. Simplitatea metodei şi garanţia BCR ca niciun fel de date personale nu sunt transmise în acest proces către comercianţi, vor ajuta clienţii să aleagă într-o pondere şi mai mare plaţile electronice în detrimentul plăţilor cu numerar, prin ramburs”, a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.
Tranzacţionarea prin internet banking oferă întregului proces un grad sporit de securitate. Tranzacţiile sunt autorizate pe baza codurilor unice generate de dispozitivul token, în zona de internet banking administrată de bancă, oferind cea mai mare garanţie clienţilor că niciun detaliu referitor la metoda de plată nu va fi transmis către comercianţi.
Plata prin Internet Banking cu confirmare instant – a cinsprezecea metodă de plată din portofoliul PayU Romania – contribuie la creşterea plăţii online în comerţul electronic, oferind beneficii atât comercianţilor, cât şi cumpărătorilor online. Cumpărătorii pot plăti în siguranţă, cu o metodă cu care sunt deja familiarizaţi, în condiţii de securitate maximă, în timp ce, pentru magazinele online, generează business adiţional, reducând în acelaşi timp costurile operaţionale. Comercianţii au acces simplu şi rapid la acest nou canal de plată, prin semnarea unui act adiţional la contractul deja existent cu PayU. În majoritatea cazurilor, activarea noii metode nu necesită intervenţii tehnice pe fluxul deja existent”, a declarat Daniel Nicolescu, CEO PayU Romania.
Confirmarea tranzacţiei este trimisă instant către comerciant şi astfel comanda este eliberată imediat.
Nu există niciun cost pentru realizarea plăţii pe internet şi niciun cost suplimentar pentru utilizarea serviciului Click 24 Banking. Se achită întotdeauna doar valoarea produselor comandate.
„Magazinele online cu site-uri de încredere, uşor de folosit şi livrări rapide ştiu că aceaste metode inovative sunt cele care le cresc vânzările şi le securizează veniturile. De aceea contăm pe o adopţie cât mai rapidă a acestei noi metode de plată în rândul lor. Suntem pregătiţi să îi promovăm către clienţii noştrii şi să le explicăm acestora toate avantajele acestui tip de plată”, a adaugat Bogdan Marin.
Aceasta, metoda de plată oferă:
 Simplitate – ordin de plată precompletat, autorizare simpla a tranzacţiei;
 Siguranţă – autentificare şi autorizare pe baza dispozitivului token în Click 24 Banking BCR;
 Rapiditate – confirmare instantă a tranzacţiei;
 Eficienţă – tranzacţii rapide, fără cash, prin ordin de plată.
 
Clienţii care doresc să folosească această modalitate de plată vor recunoaşte această opţiune de plată prin prezenţa logo-ului BCR pe site-urile partenere de comert electronic.
 
* *
 
Despre PayU
PayU este furnizor de soluții eCommerce integrate, deținut de Naspers Ltd, un grup multinațional, cu operațiuni în 131 de țări în domenii ca media, Internet sau eCommerce. PayU desfășoară operațiuni de integrare plăți online pentru peste 18.000 de companii din Europa, Asia și Africa, oferind plăți online simple și sigure către aproximativ 300 milioane de utilizatori de Internet. În România, PayU este lider pe piața de plăți online, cu peste 2,8 milioane de tranzacții procesate în 2012, în valoare de 176,4 milioane de euro și o cotă de 80% din volumul total al Romcard. Din 2006 până în prezent, compania a procesat 87% din volumul total al plăților online declarat de către jucătorii din piață. Ne adresăm companiilor care dețin sau doresc să își deschidă o afacere online în România sau în țările în care activează grupul PayU propunându-le o soluție sigură și simplă de plăți online, integrată cu servicii financiar-operaționale. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul companiei la adresa www.payu.ro, blogul PayU sau paginile de Facebook și Twitter ale companiei.
 
* *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 561 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.200 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.
* *
Erste Group este principalul furnizor de servicii financiare din estul UE. Cei aproximativ 46.000 de angajaţi deservesc 16,6 milioane de clienţi în aproximativ 2.900 de agenţii din şapte ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La 30 iunie 2013, totalul activelor deţinute de Erste Group era de 210,2 miliarde euro, profitul net de 301,2 milioane euro şi raportul cost-venit este de 52,8%.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii