Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR - credite de nevoi personale de refinantare cu dobanda fixa 9%/an, fără comisioane şi DAE de 9,38%/an

ro

13 May, 2015 10:54 1799 Marime text
DIVERS BCR destinat refinantarii creditelor detinute la alte banci:
9% dobanda fixa aplicata pentru toti clientii
ZERO comision de analiză
ZERO comision lunar de administrare
ZERO costuri cu asigurarea de viaţă
Posibilitatea obtinerii unei sume suplimentare la acelasi pret. 
Asigurare de şomaj şi invaliditate:
20% REDUCERE a primei de asigurare pentru şomaj şi invaliditate 
 
 
Bucureşti, 13 mai 2015 – Banca Comercială Română (BCR) lansează o oferta de refinantare, destinată clienţilor care doresc sa isi refinanţeze sau consolideze creditele contractate la alte bănci, cu dobândă fixă de la 9%/an (DAE - 9.38%), ZERO comisioane de analiză şi administrare iar asigurarea de viaţă este oferita gratuit.
 
Oferta de refinantare beneficiaza de costuri avantajoase - dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.
 
In ceea priveste oferta pentru creditele de nevoi personale noi, banca a prelungit pana la 30 Iunie 2015 oferta lansata la inceputul lunii Martie, nivelul dobanziilor incepand de la 8.5% pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9% pentru credite acordate pe 5 ani. Nu sunt percepute comisioane de analiza si administrare pentru aceste tipuri de credite. De asemenea, BCR ofera gratuit o asigurare de viata.
 
 
Toate persoanele care îşi încasează salariul sau pensia în cont la BCR beneficiază de aprobare rapidă a cererilor de credit: maxim 3 ore.
 
Banca oferă asigurarea de viaţă gratuit şi acordă o reducere de 20% a primei în cazul poliţelor de asigurare de somaj şi invaliditate.
 
Oferta este valabilă în perioada 4 Mai - 30 Iunie 2015.
 
Mai multe informatii gasiti pe site-ul bancii – www.bcr.ro si pagina de internet www.ratereduse.ro, unde toti cei  care doresc sa afle cu cat isi pot reduce ratele la creditele pe care le detin pot efectua o simulare de credit si accesa toate detaliile ofertei.
 
 
Exemple de calcul:
 
DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR în valoare totală de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobândă fixă: 9%/an; rată lunară: 374 lei; valoare totală plătibilă: 22.419 lei. Ofertă valabilă în perioada: 4 mai – 30 iunie 2015, pentru  toţi clienţii care refinanţează credite în derulare la alte bănci.
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.000 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.
*  *
BCR - Comunicare Externă
Cezar Marin, e-mail: cezar.marin@bcr.ro
Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro
 
Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact
 
InfoBCR
Web: www.bcr.ro
Email: contact.center@bcr.ro
TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale
Twitter: @infoBCR 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii