Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bancpost este sponsorul oficial al Federației Române de Fotbal și al Echipei Naționale de Fotbal

ro

27 Mar, 2015 11:14 1214 Marime text
Bucureşti, 26 martie, 2015 – Bancpost şi Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţă parteneriatul lor strategic pe următorii ani. Bancpost devine Sponsorul Oficial al FRF şi al Echipei Naţionale de Fotbal, susţinând cel mai îndrăgit sport, în acord cu angajamentul băncii de a sprijini performanţa şi valorile autentice româneşti. Astfel, Bancpost oferă românilor nu numai soluţii financiare de top şi servicii de calitate, dar şi experienţe memorabile în afara unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal. Parteneriatul este încheiat pentru următorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire ulterioară.
 
“Bancpost este o instituţie bancară cu tradiţie îndelungată, un brand românesc puternic care de 24 ani este alături de clienţii săi şi susţine economia românească. Suntem una dintre cele mai importante bănci din România şi credem cu convingere în rolul nostru social. Am sprijinit, în timp, domenii de interes pentru societate, precum educaţia şi cultura.
Astăzi, extindem contribuţia noastră şi devenim partener al Federaţiei Române de Fotbal şi al Echipei Naţionale de Fotbal, într-o perioadă foarte importantă: preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016 şi calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.
Echipa Naţională de Fotbal are o forţă unică de a uni şi inspira românii, de a genera emoţie autentică şi a întări sentimentul de mândrie naţională. Suntem onoraţi să fim parte din întreaga energie şi momentele de fotbal de calitate care vor urma.

Acest parteneriat exprimă totodată angajamentulorganizaţiei noastre faţă de valori precum spiritul de echipă, pasiune, perfecţionare continuă pentru succes şi orientarea către performanţă, valori pe care le avem în comun cu Echipa Naţională de Fotbal şi cu milioane de suporteri” a declarat
George Georgakopoulos, Preşedinte Executiv Bancpost.
 
“Timp de aproape trei decenii, fotbalul românesc s-a aflat în elita sportului mondial. Nu a fost deloc uşor ca într-o disciplină atât de competitivă, care stârneşte ambiții şi pasiuni nemăsurate, să fim printre cei mai buni. Au fost vremuri în care românii s-au bucurat împreună pentru performanțele fotbaliştilor noştri şi momente în care înfrângerile au fost trăite ca drame naționale.

Fotbalul a rămas singurul sport din România care a reuşit să scoată sute de mii de oameni în stradă, pe tot cuprinsul țării, şi care are capacitatea unică de a-i face pe români să se simtă o comunitate mai puternică.
Astăzi, vrem să devenim una dintre forțele continentale şi mondiale ale fotbalului. Ne aflăm pe primul loc în grupa de calificare pentru EURO 2016, pe locul 14 în clasamentul mondial FIFA şi investim din ce în ce mai mult în juniorii noştri prin programele pe care le-am inițiat.
Este o adevărată mândrie ca pe acest drum al performanței pe care l-am deschis să avem Bancpost alături de noi, una dintre cele mai importante instituții financiare din România, care a demonstrat timp de 24 de ani că ştie ce înseamnă perseverența, performanța şi orientarea către oameni.

În Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România ne-am asumat ca obiectiv calificarea Echipei Naționale la toate cele trei turnee finale care vor urma până în 2020: CE 2016, CM 2018, CE 2020. Este o promisiune puternică, în primul rând față de români, pentru îndeplinirea căreia avem nevoie de parteneri puternici precum Bancpost, care să ne fie alături şi care să ne inspire” a declarat Răzvan Burleanu, Preşedintele Federatiei Române de Fotbal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii