Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul lantul manutelor fericite - FESTIVITATE DE PREMIERE

ro

25 Oct, 2015 10:15 1330 Marime text

Evenimentul a avut loc sambata 24.10.2015 ora 11:00 la Colegiul de arta Regina Maria
Proiectul implica:
  • 51 unitati scolare participante,
  • minim 200 cadre didactice, asistenti medicali si medici scolari,
  • minim 2500 copii 
Asociaţia Logopezilor din România, Filiala Constanţa, iniţiatorul proiectului educativ ,,Lanţul mânuţelor fericite”, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa - parteneri în implementarea acestuia, se bucură de doi ani de participarea numeroasă şi implicarea deosebită a elevilor şi preşcolarilor, a cadrelor didactice, şi, inclusiv, a părinţilor. Astfel au hotarat sa traga  linie şi să sărbătoreasca cea de-a doua ediţie a Festivităţii de premiere a proiectului ,,Lanţul mânuţelor fericite” sambata 24.10.2015 ora 11:00 la Colegiul de arta Regina Maria.
Evenimentul a fost prezentat de Teodora Baumann şi Cristi Stancu.
În cea de-a doua ediţie a proiectului am abordat, pe lângă hepatita A, scarlatina şi tuberculoza, sub formă de activităţi concurs. Fiecare activitate concurs a avut un regulament riguros. …vom avea ocazia să ne bucurăm în cadrul acestui eveniment: de dans, teatru şi poezie, momente deosebite obţinute ca urmare a creativităţii preşcolarilor şi elevilor coordonaţi de cadre didactice dăruite pentru profesia de dascăli. Afirma presedintele Asociaţiei Logopezilor din România, Filiala Constanţa
Anul acesta, în cadrul festivitatii, au fost premiate cinci activităţi concurs, care, evident, au fost selectate pentru că au respectat cu stricteţe regulamentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii