Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PREMIERĂ ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ ROMÂNEASCĂ

ro

27 Mar, 2015 16:57 1509 Marime text
ELCOMEX AGROINDUSTRIAL – companie cu capital integral românesc  reușește, în premieră națională, să obțină LAPTE DE CAPRĂ DELACTOZAT în proporție de peste 99%.
Este o performanță unică, rezultat al unui proces tehnologic inovativ, de ultimă generație, confirmată și certificată de laboratorul unuia dintre cei mai mari producători de culturi lactice din lume.
Laptele de capră este ingredientul esențial pentru obținerea produselor lactate – brânzeturi, iaurturi, specialități - de cea mai bună calitate, sănătoase și perfect asimilabile de cea mai mare parte a populației.
Întrucât există persoane care au intoleranță la lactoză, ELCOMEX AGROINDUSTRIAL a experimentat și a reușit reducerea aproape completă a lactozei din laptele de capră.
Studiile arată că în România 19 % din populație acuză simptome provocate de intoleranța la lactoza din lapte.
Certificarea companiei noastre ca producător de lapte de capră delactozat confirmă succesul  unei investiții românești de zeci de milioane de euro , a eforturilor susținute și a echipei de excepție a ELCOMEX AGROINDUSTRIAL.
Ne-ar face o deosebită bucurie și onoare de a fi alături de noi și de a împărtăși cu dumneavostră tainele acestei izbânzi.  Vă rugăm să ne oferiți posibilitatea de a vă demonstra, aici, la noi, în localitatea NICOLAE BĂLCESCU din județul CONSTANȚA, cum se obține laptele de capră delactozat, cum se fac produsele ZANA și LACT IQ, care sunt rezultatele unui lucru bine facut. 
Vă așteptăm, deci,  miercuri 8 Aprilie, la ora 13:00, să ne cunoașteți și să ne degustați!
Transportul va fi asigurat de ELCOMEX  pentru toți invitații.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii