Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CROSUL “SPORT ÎN PORT”

ro

23 Aug, 2013 12:50 2397 Marime text
Pentru prima dată portul Constanța își deschide porțile pentru constănțenii care doresc să practice sportul de masă.
 
Asociația Sportivă SanaSport Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, organizează prima ediție a cursei de alergare/mers: ”SPORT ÎN PORT” pe distanța de 5 km. Evenimentul va avea loc duminică, 25 august, începând cu ora 09:00 în portul Constanța - terminalul de pasageri - dana 0.
 
Traseul cursei: startul se va da din dreptul Terminalului de pasageri zona dana 0 -> se va ieși din port prin poarta de acces nr. 1 bis pe digul de larg până în parcarea restaurantului Vraja Mării -> se revine pe același traseu în zona de Start din Terminalul de pasageri – > după care se mai efectuează încă o tură pentru a completa distanța de aproximativ 5 km.
 
Fiecare participant la cursă va beneificia de:
- posibilitatea verificării gratuite a tensiunii arteriale, glicemiei și a altor indicatori corporali, precum și un consult al unui medic specialist în boli de nutriție, servicii prestate de către personal medical calificat prin partenerii noștrii: Clinica OnClinic și Crucea Roșie Română;
- acces la punctele de hidratare cu băutură izotonică NUTRILITE STRIVE + precum și apă plată filtrată cu sistemul de tratare a apei eSpring;
- asistență medicală pe traseu;
- serviciul de înregistrare a timpului realizat în cursă: clasament final, e-mail cu diploma de participare conținând performanțele din cursă și rezultate medicale, fotografia de finish.
 
Se vor acorda premii surpriză pentru locurile I-X individual barbați/femei precum și locurile I-V pentru echipele de alergători “CORPORATE” puse la dispoziție de către sponsori și parteneri.
 
Toți participanții la cursă vor primi reduceri și gratuități din partea sponsorilor noștri și vor putea vizita gratuit Muzeul Portului Constanța în ziua cursei, în intervalul orar: 11:00-12:00.
 
 Asociația Sportivă SanaSport Constanța are ca principală misiune îmbunătățirea stării de sănătate a locuitorilor județului Constanța prin promovarea alergării ca sport de masă.
 
În acest sens, Asociația Sportivă SanaSport Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, derulează proiectul “Constanța aleargă sănătos!“ prin care intenționăm organizarea a 5 evenimente sportive anuale: 4 curse de alergare pe distanța de 5 km și un maraton pe nisip.
 
Sponsori: Carrefour, Decathlon, Travel Free, Constanța Port, Crucea Roșie România, Pure Jatomi Fitness, On Clinic, Liga Ofițerilor din Marina Militară, iRequest și Auto Karma.
 
Parteneri media: Radio Vacanța, Radio Constanța, Neptun TV și Dobrogea TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii