Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Asociația Salvați Bucureștiul

ro

12 Jul, 2015 21:21 1163 Marime text
Preşedintele fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), Nicuşor Dan, va participa, luni 13 iulie 2015, începând cu orele 12:00, la seminarul intitulat „Deficienţe administrative si legislative în domeniile urbanism, construcţii, protecţia patrimoniului şi protecţia mediului”, organizat de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, la sediul ActiveWatch (Calea Plevnei nr. 98, Bl 10C, sector 1).

"Dezvoltarea haotică a oraşelor din România este generată de slăbiciunile şi corupţia administraţiei publice, locale si centrale, care nu acţionează în vederea realizării interesului public, ci al intereselor particulare, speculative. Oraşele îşi anulează astfel oportunităţile pe care le au în competiţia globală, care se reflectă în dezvoltare economică şi în locuri de muncă bine plătite. Seminarul va sistematiza deficienţele în legislaţie şi în activitatea administraţiei publice, care produce această stare de fapt, propunând soluţii concrete", consideră preşedintele fondator al USB, Nicuşor Dan.

Seminarul, ce se va desfăşura în zilele de 13 şi 14 iulie 2015, are drept scop întărirea capacităţii societăţii civile de a utiliza instrumentele juridice aflate la dispoziţia sa pentru protejarea dezvoltării urbane, construcțiilor, patrimoniului si mediului înconjurător.
Asociația Salvați Bucureștiul este unul dintre cele mai active ONG-uri în domeniul urbanismului, mediului și patrimoniului construit din România. Principala misiune sa misiune este de a lupta pentru asigurarea legalității și transparenței dezvoltărilor urbane, pentru protecția mediului și pentru protejarea patrimoniului construit.
 
Departamentul de comunicare al USB
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii