Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AVEM O PROVOCARE Delicatese pentru altruism si implicare

ro

17 Mar, 2016 11:44 1721 Marime text
Am observat in grupul nostru de prieteni voluntari si activisti mai multe idei pentru petrecerea timpului liber in weekend. Unii doresc miscare, altii liniste si aer curat, mancaruri alese, implicare comunitara etc. Avand in vedere ca a fost interzis traditionalul gratar la padure, vestea buna este ca este permis in curtea nevoiasilor. Familia Miron-Leahu sunt prietenii nostri de mai multe luni de zile pe care incercam sa-i ajutam. Am descoperit ca activitatile intreprinse la dansii sunt pentru noi recreative. Nu doar ca este o bucurie sa ne ajutam semenii, dar este si o ocazie buna sa fim utili, sa petrecem timp in aer curat si sa socializam. Duminica revenim la dansii pentru a contiuna amenajarea curtii si pentru a planta copaci fructiferi. Ne angajam de asemenea sa pregatim un gratar delicios pentru harnicii participanti.
Dna Rodica sufera de handicap locomotor si se ingrijeste singura de trei copii minuntati. De cate ari am fost la ei sa-i ajutam la treaba nu au stat un minut contribuind semnificativ la amenajarea curtii realizata pana in prezent.
Plecarea se face duminica 20.03.2013 ora 11 din parcarea magazinului Lidl de pe strada Baba Novac sau ne putem intalni direct la familia Leahu-Miron - - str. P18, nr 29 - zona Peninsula, Navodari.
organizator Asociatia Simplu - presedinte Adrian Dumitrascu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii