Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Studenților Mediciniști instruiește viitorii medici

ro

30 Oct, 2015 20:03 1680 Marime text
Asociația Studenților Mediciniști va organiza cursul de prim-ajutor ‘Basic Life Support’ în cadrul Ovidius Clinical Hospital, unde vor fi instruiți viitorii medici cu privire la acordarea de prim-ajutor pacienților aflați în situație de criză medicală.
Dr. Alina Moldovan, medic specialist anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Ovidius Clinical Hospital, va oferi în prima zi pregătirea teoretică a studenților în cadrul unui curs amplu despre asistență și manevre de prim-ajutor, precum și cunoștințe aprofundate despre ce se întâmplă cu corpul uman aflat sub presiunea privării de oxigen. A doua zi de curs va consta în partea practică, în care studenții vor fi ghidați de colegi cu experiență pentru a realiza manevrele corecte de resuscitare a pacientului aflat în dificultate.
Acest curs de prim-ajutor face parte dintr-o serie de instruiri venite în sprijinul studenților mediciniști, pentru a le oferi o pregătire completă în viitoarea lor carieră. Ovidius Clinical Hospital sprijină acțiunile de instruire ale viitorilor medici, oferindu-le sprijinul medicilor specialiști, ce vin cu informații de ultimă oră în pregătirea acestora.
Studenții vor participa la lansarea serviciului de primire urgențe pentru pacienții a căror probleme medicale nu mai suportă amânare, și vor fi instruiți cu privire la importanța acordării de prim-ajutor și la felul în care îi ajută pe medici și pe pacienți efortul acestora.
Conferința de presă va avea loc în cadrul Ovidius Clinical Hospital, în data de 1 noiembrie 2015, orele 15.00, în sala de conferințe.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii