Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVENIMENTE LITORAL si DELTA DUNARII

ro

27 Jun, 2013 16:14 1714 Marime text
Si in acest an, Asociatia Litoral – Delta Dunarii vine in intampinarea turistilor care au ales sau vor alege sa isi petreaca vacanta pe Litoralul Romanesc sau in Delta Dunarii, prin centralizarea si promovarea evenimentelor din cele doua destinatii.
 
 In acest sens, va comunicam mai jos cateva informatii utile cu privire la evenimentele si posibilitatile de agrement din perioada imediat urmatoare.
 
 MAMAIA
 
- Petreceri tematice in cluburi:
- Ollie Deejay from Monaco - Bellagio Club - 28 iunie
- Dj Mitchell - Fratelli Beach & Club - 28 iunie
- Dj Smart, Dj Simon, Dj Antonio Parazar si White Trompet - Crema Summer Club - 28 iunie
- Cel mai mare DJ din Istanbul, D.J.Murat Uyar, alaturi de cea mai in voga cantareata, Zeynep Dizdar - Club Crush - 28 iunie
- OK Corral, Victor Stancov, Charlie Boy - Club Guestlist - 28 iunie
- Petrecere "Goodbye School", invitat special: Andreea Olariu - Luv Lounge - 28 iunie
- Petreceri in Club Ego Mamaia:
- DJ MOODY MIKE- official DJ of VIP ROOM ST TROPEZ - 28 iunie
- Dubai Experience - XL Beach Club Party - 29 iunie
- Sin Saturday - Bellagio Club - 29 iunie
- Dj Pete - Fratelli Beach & Club Mamaia - 29 iunie
- Un eveniment incendiar marca LORA in Club Crush - 29 iunie
- Prezentare de lenjerie, intitulata Lingerie By Fashion Show de la Glam'or Boutique -Crema Summer Club - 29 iunie
- Hernan Cattaneo si Kool vor mixa in Clubul Guestlist - 29 iunie
 
 - 1 iulie - Zi aniversara la AQUA MAGIC MAMAIA. Atat cei mici, cat si cei mari vor primi 100% din tariful de acces pentru consumatie si 100% bonus la distractie. Dupa aceasta data surprizele nu se opresc… incepand cu data de 5 iulie in fiecare vineri seara  va concerta live Trupa Provincialii, accesul fiind liber. Impusa va fi doar o consumatie minima.
 
- 1 iulie - 24 august: CARNAVAL MAMAIA: in fiecare vineri si sambata, incepand cu orele 19:00. Defilarea carelor alegorice va avea loc in fiecare weekend din perioada 6 iulie-24 august.
 
- 1 iulie-23 august: FASHIONTV SUMMER FESTIVAL, piateta Casino din Mamaia
1 iulie-1 septembrie: Corner de promovare turistica
2-4 august, orele 20.00: Romanian Fashion Weekend
9-11 august, orele 20.00: Baby Fashion Weekend
16-18 august: International Fashion Weekend
3 august, orele 20.00: Fashion Tourism Awards
 
EFORIE

Joi 4 iulie, intre orele 17:00-21:00 - Targ de turism in cadrul proiectului "Tradiţie, Originalitate, Unicitate si Bogatie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare in vederea dezvoltarii turismului in regiunea Marii Negre- TOURIST” finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013. Evenimentul se adreseaza agentiilor de turism, organizatiilor din turism, unitatilor de cazare, alimentatie publica si agrement, institutiilor si autoritatilor publice cu competente in sectorul turistic.
 
TUZLA - MANGALIA

Sambata si duminica, 13-14 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Primaria Mangalia si Aeroportul Tuzla, la cea mai plina de efecte editie AEROMANIA de pana acum. Intre orele 10:00-12.00 acrobatia se va desfasura deasupra plajei din Mangalia, iar incepand cu orele 16.00, spectacolul de aviatie, completat cu multa muzica, un „hangar talk” si „hangar party”, se muta la aeroport.
 
MANGALIA
 
- Asociatia Culturala a Coregrafilor, Scenografilor, Artistilor Liber Profesionisti si Amatori din Constanta (A.C.C.S.A.L.P.A.) organizeaza in perioada 25 – 30 iunie 2013 Festivalul (Concurs) International de Folclor pentru Tineret “ DOBROGE, MANDRA GRADINA “, Editia a IX-a. Ansamblurile de Cantece si Dansuri, Ansamblurile Folclorice, Formatiile de Dansuri Populare, Solistii Consacrati, Solistii Laureati si Grupurile Vocal Folclorice vor prezenta seara de seara programe de folclor in cadrul spectacolelor programate pe scenele fixate in Mangalia, Mamaia, Neptun, 2 Mai, Cumpana, Albesti. In zilele de: 26, 27, 28, 29 Iunie 2013, intre orele 18.00 – 22.30, in cele sase locatii prevazute cu scena, anuntate mai sus, vor avea loc parade ale portului popular si spectacole folclorice sustinute de participantii la festival.

TULCEA

- "Planeta Animalelor" la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii - Expozitie de exceptie, ale carei exponate apartin colectiei Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti si Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea. Expozitia este o trecere in revista a continentelor Terrei cu reprezentantii lor consacrati din regnul animal. Deschisa pana in iunie 2014.
- Expozitia “AMINTIRI DIN TULCEA” la Casa Avramide. Incepand cu 19 iunie, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 este deschisa expozitia intitulata Amintiri din Tulcea, o expozitie de reproduceri dupa fotografii si imagini din Tulcea secolelor XIX - XX apartinand unor colectii private precum si colectiei Muzeului de Istorie si Arheologie. Intrarea libera.
- Cea mai frumoasa sarbatoare campeneasca a Dobrogei: FESTIVALUL TEILOR DE LA LUNCAVITA, eveniment organizat de Asociatia cele mai Frumoase Sate din România, Comuna Luncavita, judetul Tulcea, Autoritatea Nationala pentru Turism - 30 iunie 2013, ora 12:00
 
De asemenea, va recomandam cateva modalitati de petrecere a timpului liber:
 
 Litoral :
 
- Constanta City Tour (Constanta si Mamaia) cu autobuzele etajate;
- Tur aerian al statiunii Mamaia cu Telegondola;
- Cardul de reduceri la atractii Constanta City Pass;
- Excursii si tururi locale - Croaziera de o zi in Delta Dunarii, Excursie la Adamclisi si Manastirea Sf. Andrei, vizite la Cetatile Enisala si Histria;
- Vizite la muzee: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Muzeul de Arta Constanta, Muzeul de Arta Populara Constanta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii (Planetariu, Acvariu, Delfinariu, Microrezervatie), Muzeul Marinei Romane, Muzeul Militar National, Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia;
- Croaziere pe mare si pe Insula Ovidiu, seri dobrogene la Nunta Zamfirei din Eforie Nord si degustari de vinuri la Murfatlar, zboruri de agrement la aerodromul din Tuzla, Calarie la Herghelia Mangalia, Jeep Safari la Cheile Dobrogei, scuba diving.
 
  Delta Dunarii :
 
- Croaziere pe canalele din Delta Dunarii;
- Tururi de birdwatching, pescuit si degustarea bucatelor traditionale deltaice;
- Vizita la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, muzeele si manstirile din judetul Tulcea;
- Expeditii si calarie in Parcul National Muntii Macinului;
- Sejur si cura helio-marina pe plajele de la Sf. Gheorghe si Sulina.
 
Va asteptam sa va bucurati de mare, nisipul fin si vremea frumoasa!
 
Asociatia Litoral – Delta Dunarii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii